Beşiktaş Teknik Sorumlusu Carlos Carvalhal, bugünkü zorlu Trabzonspor maçı öncesinde futbolcularına rakibinin Inter ile oynadığı maçı bir kez daha hatırlattı. Portekizli teknik adam, defansın arkasına çok iyi sarkan Burak Yılmaz'a dikkat edilmesini istedi.

Oyuncularıyla dünkü idman öncesi ve sonrasında birer toplantı yapan Portekizli çalıştırıcı, Trabzonspor'un çok koşan bir takım olduğunu diye getirerek, Fenerbahçe ve Galatasaray derbisinde uyguladıkları takım savunmasını bugünkü maçta da istedi. Bordo-mavili ekibin çok dirençli bir orta sahası olduğunu da sözlerine ekleyen siyah-beyazlı teknik adamın, kendi orta saha oyuncularından en az onlar kadar koşmalarını ve mücadele etmelerini istediği öğrenildi. Bütün topların Burak Yılmaz'a gönderildiğini oyuncularına aktaran Carvalhal'ın, özellikle futbolcularından bu topları kesmelerini istediği vurgulandı.

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Carlos Carvalhal yönetiminde yapılan dünkü antrenmanda çift kale taktik maç oynanırken, ağrıları bulunan Aurelio ise son anda maç kadrosuna alındı. Haftalardır kadroya giremeyen Manuel Fernandes de, Simao, Necip ve Veli'nin yokluğunda Trabzon'a götürülen diğer isim oldu.

Siyah - beyazlı teknik adamın, hem Aurelio'yu hem de Fernandes'i bugünkü maçta sahaya sürmesi bekleniyor. Sakatlıktan yeni çıkan Ekrem Dağ da Trabzon kafilesinde yer alırken, bu oyuncu büyük olasılıkla Trabzonspor maçında riske edilmeyecek.