Sarı-kırmızılı kulübün, geçtiğimiz ay Trabzonspor'a Burak Yılmaz için yaptığı teklifi daha da cazip hale getirerek bir kez daha yinelediği öğrenildi. Teknik direktör Fatih Terim'in "Onun gibisini Avrupa'da bile bulmak zor" dediği Burak için başkan Ünal Aysal'ın geçtiğimiz günlerde Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'i telefonla aradığı belirtildi. Ünal Aysal'ın telefonla görüştüğü Sadri Şener'e "Burak Yılmaz transferini yakından takip ediyoruz. İlgi alanımızdaki çok kaliteli bir golcü çünkü. Lazio ile maddi konularda anlaşamadığınızı basından okuyoruz. Burak için size 7 milyon euro nakit para ile birlikte Culio'yu da bonservisi ile verelim.

Bu şartlarda izniniz olursa da Burak'a Galatasaray formasını giydirelim. Ne dersiniz? dediği; Sadri Şener'in de Aysal'dan gelen bu teklifi yine reddederek, "10 milyon euro da verseniz Burak'ı Galatasaray'a vermem Ünal başkan. Biz Burak'a yurt dışı için izin verdik. Burak futbol hayatına Türkiye'de devam edecekse; oynayacağı takım Trabzonspor'dur. Burak'ı Burak yapan da Trabzonspor'dur. Zaten Burak da Galatasaray'a gitmez. Çünkü vefalı bir futbolcudur" dediği ifade edildi. Öte yandan Trabzonspor ile Lazio arasındaki pazarlıkların tıkandığı ve Burak'ın diğer teklifleri değerlendirdiği kaydedildi. Trabzonspor yönetimi, Burak'a transferi için cuma (bugün) gününe kadar süre vermişti.

ÜNAL AYSAL: "Burak Yılmaz transferini yakından takip ediyoruz. Lazio ile maddi konularda anlaşamadığınızı okuyoruz. Biz Burak için 7 milyon euro nakit para ile birlikte Culio'yu da bonservisiyle size verelim. Bu şartlarda izniniz olursa da oyuncuya Galatasaray formasını giydirelim. Ne dersiniz?"

SADRi ŞENER: "10 milyon euro da verseniz Burak'ı Galatasaray'a vermem. Biz Burak'a yurt dışı için izin verdik. Burak, futbol hayatına Türkiye'de devam edecekse; oynayacağı takım Trabzonspor'dur. Burak'ı Burak yapan da Trabzon'dur. Zaten Burak da G.Saray'a gitmez, çünkü vefalı bir futbolcudur."