Adanaspor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2–1 yenerek liderliğe yükselen 1461 Trabzon’un kaptanı Sercan Kaya, "İyi bir çıkış yakaladık ve bunu sürdürmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Adanaspor maçı öncesinde taktik tahtasına yazılan, "Burası Trabzon buradan çıkış yok" sözüyle çekilen bir fotoğrafını kişisel sayfasına yükleyen Sercan Kaya, "Kazanacağımızı biliyorduk. Ama beklemediğimiz bir anda yediğimiz gol bocalamamıza neden oldu. İkinci yarıda toparlandık ve maça asıldık. Sonuçta galip geldiğimiz için çok mutluyuz" diye konuştu.

AKÇAY: "ÖZGÜVENİMİZ ARTTI"

Geriye düştükleri maçı kazanmalarının moral ve özgüvenlerini artırdığını belirten teknik direktör Mustafa Akçay ise şunları söyledi: "Genç bir takım olduğumuz için erken yediğimiz golden etkilendik ve bunu atlatmamız uzun sürdü. Ancak oyuncularımın gösterdiği kazanma azmi işlerini ne kadar sevdiklerinin göstergesiydi. Başarımızın arkasında yönetimsel çalışmaların da büyük katkısı var. Bu performansı ve direnci göstereceğimizi biliyorduk ama bu kadar puan toplayacağımızı tahmin etmemiştik. Bu takımın misyonu gereği oyuncu yetiştirmesi için bu ligde kalması lazımdı. Biz yine bu sözümüzü sürdürmek istiyoruz. Bu noktayı önemsiyoruz."