Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Bursaspor arasında yapılan karşılaşmanın ardından fenalaşarak hastaneye kaldırılan Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın bilincinin açık olduğu ve konuşabildiği bildirildi.
Yazıcı'nın kaldırıldığı Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Acil Servis Sorumlusu Dr. İsmet Eraydın, servis önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Yazıcı'nın bir atak geçirdiğini belirterek, "Ventriküler taşikardi atağı sonucu hastanemize getirildi. Şu anda bilinci açık ve konuşabiliyor. Takipleri yapılıyor. Daha önce de bypass olmuş kendisi. Yakın arkadaşları ile görüştürdük, tedbir amaçlı olarak yoğun bakıma aktarmayı düşünüyoruz" dedi.
Eraydın, hastanelerinde kardiyolog olmadığı için Yazıcı'yı sevk ettiklerini söyledi.
Yazıcı'nın ne zaman taburcu edilebileceği yönündeki bir soruya Eraydın, şu an için erken yanıtını verdi.
Bu arada, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile bazı yöneticiler Yazıcı'nın durumu hakkında bilgi almak için hastaneye geldi. Acil Servis girişinde geniş güvenlik önlemleri alındı.
Buradaki müdahalenin ardından Yazıcı, hastanenin farklı bir kapısından ambulansa alınarak Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevk edildi.
Yazıcı'nın Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kardiyoloji uzmanı olmadığı için sevk edildiği öğrenildi.
Öte aydan, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, hastane çıkışında gazetecilerin Yazıcı'nın sağlık durumu hakkındaki sorularına "sıkıntı yok" şeklinde yanıt verdi.