Bursaspor'un ikinci başkanı Ali Ademoğlu transfer dönemiyle alaklı çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Radyospor'a konuşan Ali Ademoğlu şunları söyledi:
 
Bursaspor transfer yapacak mı?

İkinci başkan Ali Ademoğlu yaptığı açıklamada, "”Biz yönetim ve teknik heyet olarak çalışma yapıyoruz. Öncelikle yollarımızı ayıracağımız oyuncular, sakat oyuncular var. Taraftarlarımızı mutlu edecek olan transfer nedir, buna bakacağız. Başkan ve transfer komitesi olarak çalışmalarımızı pazartesi gününe kadar sürdüreceğiz. Belli şeyleri biliyoruz ama bilmediklerimiz de var. Önce bazı oyuncuları elden çıkarmamız gerekiyor." dedi. 

NECİD AÇIKLAMASI

"Necid ile yollarımız bizim açımızdan ayrıldı gibi görünüyor. Ama karşı tarafın düşüncesi de önemli. Necid baktığınızda müthiş insan. İnanılmaz beyefendi biri. Ama uyum çok önemli. Maalesef hocamızın sistemine uyum sağlayamadı. Bazen bunlar olabiliyor. Yoksa milli bir futbolcu bu Necid."
 
Bursaspor'dan Aatif ve Yasin Öztekin'in transferleri hakkında açıklama

Bursaspor ikinci başkanı Ali Ademoğlu transfer dönemiyle alakalı olarak Fenerbahçeli Aatif ve Galatasaraylı Yasin Öztekin hakkında konuştu. 

Ademoğlu, "Transferde her şeye açığız. Ön yargılı değiliz. Yarın yola çıkacağız. Biz bir takımız ve aileyiz. Bizler bireysel tercihlerimizi ortaya koyuyoruz ama toplantıda ortak bir fikir alıyoruz. Yasin Öztekin kaliteli bir futbolcu. Şahsi olarak söylüyorum. Neden olmasın diyebiliriz. Fenerbahçe'de oynayan Aatif için de neden olmasın diyebiliriz. Kaliteli oyuncular. Ama başkanımız ve yöneticilerimizin görüşü önemli." ifadelerini kullandı.