Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Recep Bölükbaşı Bursaspor TV'ye yaptığı açıklamada, "Hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Yeni sezonda hepimizin beklentiler var. Taraftarlarımızın beklentileri var. Onlara cevap verecek kadro oluşturmak için çalışıyoruz. Geçtiğimiz sezona oranla daha iyi kadro oluşturmak istiyoruz.

Deplasmanda Trabzonspor ile başlamak güzel. Onlarla iyi ilişkilerimiz var.

Süper kupa maçını Osmanlı Stadı'nda Galatasaray ile oynayacağız Bu maçı kazanıp sezona kupa ile başlamak istiyoruz" dedi.

KOCAMAN: HAYIRLI OLSUN
Fikstür çekimine katılan Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu, Necmettin Kocaman, "Fikstüre baktığımızda iyi görünüyor. Ancak bizlerin ve taraftarlarımızın beklentileri büyük. Yönetim olarak iyi bir kadro yapacağız. Her maçımızı kazanmak için çıkacağız. Taraftarlarımız her şeyin iyisine layık" dedi.

SAĞLAM ÖNCELİKLİ HEDEF SÜPER KUPA
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Fikstür çekiminden sonra içeride, dışarıda oynamayı çok avantaj veya dezavantaj olarak değerlendiren bir yapım yok. Çok kolay gibi görünen fikstürler, dezavantaja dönüşebiliyor. Zor gibi görünen fikstürü ise iyi geçirdiğiniz zaman gelecek adına size avantaj sağlıyor. Trabzonspor maçından bir hafta evvel Galatasaray ile Süper Kupa maçın karşı karşıya geleceğiz. Bizim için güzel bir hazırlık maçı olacak. Tabii ki Süper Kupa maçının ayrı bir yeri var. Amacımız önce Galatasaray'ı yenip, kupayı müzemize götürmek ve kupanın vermiş olduğu moralle de Trabzon'da lige iyi başlamak istiyoruz. Fikstürümüz Türk futboluna ve Bursaspor'a hayırlı olmasını diliyorum."