Bursaspor'da dün yapılan antrenmanda sakatlanan Faslı futbolcu Michael Basser'in sezonu kapattığı açıklandı. Bugün yapılan antrenmanda İbrahim Öztürk ile girdiği hava topu mücadelesinde sakatlanan Ferhat Kiraz'ın durumu ise yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacak.Yeşil-beyazlılar, Özlüce Tesisleri'nde Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Isınma koşuları ile başlayan antrenman 5'e 2 pas press oyunu ile devam etti. Çalışmanın ikinci bölümünde dar alanda çift kale maç yapıldı. Son bölümde ise taktik çift kale maç yapıldı.

BASSER SEZONU KAPATTI
Antrenmana tedavileri süren Serdar Aziz ve Sercan Yıldırım ile dün yapılan çalışmada sakatlanan Faslı oyuncu Michael Basser katılmadı. Yeşil-beyazlıların sağlık ekibi tarafından yapılan açıklamaya göre Michael Basser'in yapılan kontrolleri sonrasında kasık adalesinde yırtık tespit edildiği ve sezona kapattığı bildirildi. Sakatlığı bulunan bir diğer oyuncu Renato Civelli ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Civelli'nin Trabzonspor maçında büyük ihtimalle forma giyemeyeceği ve bu futbolcunun yerine defansta devre arasında takıma katılan Ethem Ercan Pirgül'ün oynayacağı ifade edildi. Ethem, yeşil-beyazlı formayla ilk kez resmi müsabakada şans bulacak.

FERHAT ŞOKU
Öte yandan bugün yapılan antrenmanda Ferhat Kiraz, Kaptan İbrahim Öztürk ile girdiği hava topu mücadelesinin ardından sakatlandı. İbrahim Öztürk'ün ayağına basması sonucunda sağ ayak bileğinde açılma meydana gelen Ferhat çalışmayı yarıda bıraktı. Ayakta durmakta sıkıntı çeken Ferhat'ı sağlık görevlileri kaldırarak götürdü. Ferhat'ın durumu yapılacak kontrollerden sonra belli olacak.Bursaspor, yarın basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek