Başkan Sadri Şener, maçtan önce takım A.Aker’e hareket etmeden futbolcularla muhtemelen bir araya gelecek.

Tesislerde ise herkes maç saatini bekliyor.

Taraftarların ise sabırsızlıkları şehir sokaklarına yansıdı. Kapıların saat 18’de açılacağı da belirtildi.

PSV için Trabzon emniyeti üst düzeyde güvenlik önlemi aldı.

Bu arada Trabzonspor’un takip eden spor yazarları da maç ile ilgili olarak görüşlerini 61saat.com’a açıkladılar..

Spor yazarlarının kısa değerlendirmesi şöyle;

Serdar Bali “ Maç zor olacak. Son lig maçını kazanmış olmanın morali de var. Ancak rakibin fizik üçü beni ürkütüyor. Trabzonspor kendi evinde ayağına gelen fırsatı değerlendirmeli. Bunu bekliyoruz

Ali Kemal Yazıcı “ Ben bu maçta en çok Burak’a güveniyorum. Onun için de buyur Burak, arena buruda diyorum. Burak, futbol yaşamının en kritik maçlarına çıkıyor. Kimse de Burak’ın bu maçta bazı bireysel hareketlerine kızmasın. Golcüler egoist, asistçiler ise paylaşımcıdır. Bu da futbolun kuralıdır..”

Hami Mandıralı “ Ben rakibin duran toplandaki yeteneğinden ürküyorum. Şenol Güneş’in edindiğim bilgilere göre PSV’yi iki kere izlemesi Trabzonspor için büyük şans. Güneş’in oyunun akışına göre takımını yönlendireceğini de tahmin ediyorum. Bu maçta sahadaki oyuncuların performansının üzerine çıkması gerekiyor...”

Kadir Özcan “ Zor bir maç ama galip gelinmesi gereken bir maç da. O nedenle Trabzonspor hem iyi tutacak hem de iyi atacak bir mantalitede olacak. Orta alanda güçlü ve kalabalık olmalıyız. Rakibin defansa çekileceğini de sanmıyorum. Kaliteli bir maç olacak..”