61SAAT HABER SERVİSİ - ÖZEL HABER - ÇAĞRI AKTAŞ 

Trabzonspor altyapısında gösterdiği performansla bir dönem Alman devi Borussia Dortmund'un transfer listesinde yer alan ve henüz 16 yaşındayken Trabzonspor A takımında forma giyen Cafer Tosun'un Karagümrük'e transferi bordo mavili taraftarların yoğun tepkisine neden olmuştu.

Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor'un yollarını ayırdığı Cafer Tosun, Karagümrük ile anlaşma sağlamıştı fakat kısa süre içerisinde Karagümrük bu transferden vazgeçtiğini kamuoyuyla paylaşmıştı.

KARAMAN İZİN VERMEDİ!

Trabzonspor'un gelecek vaat eden oyuncuları arasında gösterilen Cafer Tosun'un Karagümrük'e transferi sonrası olayın perde arkası ortaya çıkmaya başladı. Karagümrük'ün Cafer Tosun'un transferinden vazgeçmesinin nedeninin Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman olduğu öğrenildi.

Oyuncunun Karagümrük’e bonservisi ile gönderildiğini öğrenen Karaman bu noktada devreye girdi.

 Tecrübeli teknik adam transferde tavrını net bir şekilde ortaya koyarak genç oyuncuları satmayacağını yalnızca kiralık gidebileceklerini bordo mavili yöneticilere iletti. 

Cafer Tosun'u bir sonraki satışından %50 pay maddesiyle gönderen Trabzonspor Kulübü Karaman’ın izin vermemesi sonucu Karagümrük Kulübü ile tekrar iletişime geçti.

Trabzonspor'un Cafer Tosun'u “kiralık olarak alın” talebine yanaşmayan Karagümrük bu transferden vazgeçtiğini ve böyle anlaşmadıklarını belirterek transferin iptal olduğunu duyurdu.

KAMPA KATILACAK!

Trabzonspor taraftarının büyük beklentileri olan Cafer Tosun'un bordo mavili takımın Trabzon Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde gerçekleştirdiği yeni sezon öncesi kampına katılması ve burada göstereceği performans sonrası geleceğini karar verileceği öğrenildi.

cafer tosun ile ilgili görsel sonucu