61 numara formalı futbolcu ordusu görüyoruz

Bugün her günden daha kalabalık bi ortam gördük. Gerçekten büyük bir yoğunluk oldu, bu kadar da beklemiyorduk ama demek insanlar Trabzonspor'a Trabzonspor da onlara açınca gönülleri verebiliyorlar.  Bu katılım için teşekkür ediyorum. Trabzonspor altyapısında, böyle çok devrim niteliğinde değişiklik yapmaya gerek yok. Sadece altyapıdan yetişen çocuklara şans tanımak gerekiyor. Biz altyapıdan yeitşen çocuklarımıza şans tanıyan bir ekip olmalıyız. Şu anda gerek Ünal hoca, gerek Özkan hoca, gerekse bizler altyapıda yetişen çocuklarımıza şans tanıyacağız. Bugün 8 çocuğumuz altyapıdan çıkarak A takım kampına gitmiştir. Bunlardan bir tanesi Abdülkadir Parmak...Bu çocuklara şans tanımazsak,  zaman zaman karşımıza 61 numaralı formalarla çıkan futbolcu ordusu görüyoruz. 

1461'in iki hedefi var

1461'in beklentisi A takıma futbolcu yetiştirmek 2. beklentisi ise 3. lig'de şampiyon olmak. ben bu iki beklentiyi de karşılayabileceğimizi düşünüyorum. Özellikle birkaç tane oyuncumuz farklı takımlara gitti, o oyuncular tutulsaydı faydalı olabileceklerdi. Ben altyapıyı seven gelecğei altyapıda gören biri olarak gönderilmemeleri gerektiğini düşünüyorum. Herkes benim gibi düşünmeyebilir

Yavuz selim şu an beklemede

Trabzonspor'un geleceği Yavuz Selim şu anda beklemede, en son Cumhurbaşkanımızın Yavuz Selim ile ilgili millet parkı olacağı deyişiyle duyuldu. TOKİ diyor ki ben buraya çivi çakmam, Gençlik Spor burası TOKİ'de diyor, Büyükşehir Belediyesi hiç karışmıyor.  5 yıldır yürüttüğümüz kampanya son noktaya geldi ama topu vurup gol atacak birini arıyoruz. Temaslar var, milletvekillerimize, bakanlarımıza dosyalarımızı gödnerdik. ama bu konuda vali beyin bize katkısı cok büyük. Kendisi  sporu çok seviyor. Örnek veriyorum su anda Yavuz Selim yıkıldı futbol oynayacak saha yok, Şenol Güneş Spor Tesislerindeki sahalara tribün yapılmasında en büyük desteği vali beyden gördüğümüzü söyleyebilirim.  İdari binada yapacağımız düzenlemeyle, tesislerde yer alan bina tamamen futbolculara odaklı bir kompleks olacak.