61SAAT SPOR SERVİSİ

ASKF Trabzon Şube Başkanı Cahit Erdem, 200’e yakın önemli ismin Avni Aker’de düzenlediği ‘Trabzonspor’a sahip çıkma’ toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.
‘Bir Trabzonlunun başka Trabzonluya bıraktığı mirasın kupanın Trabzon’a gelmesi’ olduğunu söyleyen Erdem şu ifadelere yer verdi;

“Özellikle Trabzon üzerinde yaklaşık 5 -10 yıldır farklı amaçlar güdülüyor. Maalesef bir kaç kişinin yaptığı sportmenlik ruhuna aykırı davranış tüm Trabzon’a mal edilmeye çalışılıyor. Trabzon insanı misafirperverdir. Bir kişinin hakeme karşı yapıldığı fiili hakaret Trabzonlu kabul etmez. İnsanlar şunu da bilmesi gerekiyor 2011 yılındaki şampiyonluğun izleri çalınmasını izleri bugüne kadar devam ediyor. Bu verilmediği müddetçe bu tür olayları engellemek mümkün değildir. Maalesef temiz bir sayfa açalım diyoruz. Geçmişin izlerini insanların içerisinde o burukluğu silmek lazım. Şuanda özellikle bu tür seyircilerin bundan sonra bu tür eylemlerde bulunmasına emniyet güçlerinin müdahil olması gerekiyor. Bir Trabzonlunun başka bir Trabzonluya bıraktığı en önemli miras kupanın Trabzon’a getirilmesidir. Bunun herkes farkında olması gerekiyor. Yapılan saldırıyı kınıyoruz bunu Trabzon’a mal edilemez”

İşte Cahit Erdem'in 61saat'e yaptığı o açıklama;