61SAAT SPOR SERVİSİ-Trabzonspor'da hararetli geçen Olağan Genel Kurulun ardından sular duruldu.  Genel Kurul sonrasında 61saat.com'un sorularını yanıtlayan Trabzonspor'da 2. Başkanlık görevinden istifa eden Yönetim Kurulu üyesi Sebahattin Çakıroğlu, dikkat çeken açıklamalar yaptı.
Olağan Genel Kurulun şimdiye kadar geçmiş en rahat genel kurul olduğuna dikkat çeken Çakıroğlu, "Bana göre şimdiye kadar geçmiş en rahat genel kurullardan biri oldu. Arkadaşların çıkıp muhalif olmaları ve tenkit etmeleri gayet normal. Tenkitin olduğu yerde demokrasi vardır. Trabzonspor'un şuan ki mali durumu yani eğer Sadri beyin mali kongresi firesiz geçtiyse ki biz de o zaman el kaldırmıştık, biz de bugün başka bir şey beklemiyorduk. İnşallah Trabzonspor için hayırlı olur" dedi.

Kendisinin 2. başkanlık görevinden istifasının ardından yönetim kurulunda artık muhalefetin de bulunduğuna dikkat çeken Çakıroğlu, "Ben o gün yaptığım konuşmaları basın önünde de yaptım. Hem yazılı hem de sözlü verdim. Ben her zaman onun arkasında olacağım. Orda da ben şunu söylüyorum. Buraya genel kurul delegesinin oyuyla geldim. O insanlar bana git diyene kadar orada kalacağım. Yoksa onlara haksızlık olur. Trabzonspor'un bekası için kalıyorum. Bugüne kadar nasıl yanındaysam İbrahim'in bundan sonra doğru işler yaptığı zaman yanındayım. Şuan da yönetimde muhalefet var. Doğru işler yapıldığı sürece yanlarında, Trabzon'un aksine işler yapıldığında karşılarında olacağım. Yönetim masasında yerimi aldım. Burada aynı şeyleri papağan gibi tekrarlamamı ister miydiniz?
Trabzonluların zekasını iyi bilirim. orada ki her şeyi iyi algılamışlardır. Tekrar tekrar aynı şeyleri söylemek başkalarına mahsus" dedi.

Genel Kurulda ayrı ayrı oturmalarına ise Çakıroğlu, "Ben Trabzonspor'un 2. başkanıydım. Koltuğum yanındaydı. Şuan da düz yöneticiyim ben koltuğumda oturuyorum. İbrahim Hacıosmanoğlu ile aramızın iyi  kötü olması önemli değil bir tek önemli olan şey var Trabzonspor. Bende onun için buradayım" diye konuştu.


Sebahattin Çakıroğlu açıklama ile 61saat