61 SAAT SPOR SERVİSİ-Hasan Tüncel-Bordo-mavililere galibiyeti getiren golleri 44'üncü dakikada Yusuf ve 62'nci dakikada Rodallega kaydederken, Luftetari'nin tek golü 51'inci dakikada Shkurtaj'dan geldi. 

GENÇ OYUNCULARA FORMA..

1461 Trabzon’a gönderilen Abdullah ve Furkan’ın ardından Bordo Mavililer de Hüseyin Türkmen neredeyse yerini sağlamlaştırdı.

HÜSEYİN EN ÖNDE

Bordo Mavililer de genç oyuncu hazırlık maçında 36 dakika sahada kaldı ve teknik heyetin yüzünü güldüren bir performans sergiledi.

SAVAŞ’A 7 DAKİKA

Alyapıdan gelen bir diğer isim Savaş Çakır ise iyi sinyaller vermeye başladı.

Çalımbay’ın 7 dakika süre tanıdığı genç oyuncu mücadelede forma şansı buldu.

Bordo Mavililerde altyapıdan gelen kaleci Arda Akbulut ve sol bek Abdurrahim Dursun forma şansı bulamadı. 

MİNİ YORUM : Türkiye’nin en iyi alt yapısı gerçekten Trabzonspor’da.. Hüseyin Türkmen gerek kişilik gerekte futbol olarak düzgün karakterli bir isim. Trabzonspor’da uzun yılları olacak gibi.. Savaş ise yeni yeni geliyor. Hocanın gözüne girmek için adeta çırpınıyor. Çift kalelerde hiç sırtımadı. 2 günde Çalımbay’a kendini beğendirtip süre aldı. Arda Akbulut daha 17 yaşında takımın en küçüğü ve uzunu.. Refleksleri oldukça kuvvetli.. Şimdilik ona çok yol var. Onur, Esteban ve Uğurcan’ın arkasında yetişiyor.  Abdurrahim Dursun ise gelecek olan sol bekin gölgesinde kalacak ama gelişime açık bir oyuncu, zamana ihtiyacı var. Yavaş yavaş o da geliyor alttan.