Medipol Başakşehir deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Medipol Başakşehir'e galibiyeti getiren golü 35. dakikada Emmanuel Adebayorkaydetti. Bu sonucun ardından Trabzonspor Süper Lig'de 33 puanda kalırken, 12 maç aradan sonra mağlubiyet aldı. Medipol Başakşehir ise bu galibiyetle puanını 46'ya çıkardı.  

Karşılaşma sonrası Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu "Her şeyden önce iyi başladık. Güzel pozisyonlar yaşadık. Her şeyden önce bizim sorunumuz gol. Bu şimdinin sorunu değil. Bu takımın gol atma problemi var. Önceden gol yeme problemi vardı bunu atlattık ama gol atamıyoruz.

Sadece Burak’tan bekliyoruz. O arkadaşlarında bu işinde olması gerekiyordu. Beklemediğimiz anlarda gol yedik. Çalıştığımız yerlerden yedik. Bunlara izin verirsen golü yersin. Golü yersin ama bizim sıkıntımız gol atamıyoruz. Göztepe maçı oynadık değerlendiremedik. Burada tek bir gerçek var gol atamıyoruz. İkinci yarıda her türlü riske girdik değerlendiremedik. Zaman zaman Başakşehir pas açısından iyi olabilirdi ama bizim öbür türlü ileride çoğalmamız gerekiyordu bizim son paslarımıza dikkat etmemiz gerekiyordu."