Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 7. dakikada Sofiane Feghouli, 60. dakikada Bafetimbi Gomis kaydetti. Trabzonspor'un tek golünü 90+3. dakikada Kucka attı.

Mücadele sonunda konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Çalımbay :

Tabi ki baskı yiyeceğimiz belli kendi sahasında taraftarı ile beraber baskı kuruyor kendisi kurmasa da taraftar kuruluyor. İlk gol pozisyonuna giren bizdik. Benim üzüldüğüm çıkarken top kaptırmayacağız dedik ikisi de çıkarken kaptırdığımız toplar. 2 . yarıya iyi başladık yine aynı şekilde gol yedik. Maçı koparmak için elimdeki kadro ile en iyisini yaptım. Sonuçta Galatasaray ile oynuyorsun böyle pozisyonları verirsen Galatasaray gibi bir takım golü atar. Beklenmedik goller yedik. En çok üzerinde durduğumuz konu buydu.

Okay değişikliği bilerek yapılan değişiklik. Hücumda çoğalmak için. Hubocan’ın öyle bir kart görmeye hakkı yok sırtı dönük adama faul yapıyor. 2. görecek, 10 kişi kalacağız kesin olacaktı. Gomiş iyi bir forvet. Bizim oyuncumuz gereksiz kart gördü onu garantiye alalım dedik 2 haftadır orada çok çok iyi oynuyordu. Bakmayın o hataya. Oyunuda oturduk. Okay’ın da yapmaması gereken hata olunca gol yedik. Mantık olarak yapılanlar doğru. Sosa Yusuf beraber oynadı. Dame N’Doye ve Hugo’yu aldık. Gol bulmak istedik ama geç bulduk. Yusuf 2. Yarıda o pozisyonu atabilseydi. Galatasaray buldu attı, biz atamadık netice bu.