61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor’un eski teknik direktörü Rıza Çalımbay gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Trabzonspor’’un genç yıldızları Abdülkadir ve Yusuf ile ilgili konuşan Çalımbay oyuncuların satılmasını tavsiye etti.

Trabzonspor’dan alacağınız var mı sorusuna cevap veren Rıza Çalımbay “Tabi ki alacaklarımız var.. Ben ve ekibim yönetim ile konuştuk ve rica ettik..Alamadık bazı şeylerimizi Trabzon ile mahkemelik olmak istemem, maddi açıdan bir sıkıntı ile uğraşma işlerine beni sokmayın dedim.  Trabzon’dan güzel ayrlacağım, bir sıkıntım da yok zaten. Cevap olarak “Hocam öyle şey olur mu “ dediler. Bitmedi şu am. Sözleşmeyi yaparken ben yapmadım avukat yaptı anlaşırlar sorun yok.  Tatsızlık veya herhangi bir problem çıkacağını düşünmüyorum. 

Öte yandan Trabzonspor’da 7 ay süreyle görev yapan Çalımbay’ın 1 maaş alabildiği ifade ediliyor. 

"SOSA TABİİ Kİ KULÜBÜ MAHKEMEYE VERECEK"
Oyuncuların alacakları nedeniyle hukuki yöntemlere başvurmasının normal olduğunu kaydeden teknik adam, "Sosa, Arjantin'den Trabzon'a neden geliyor? Para kazanmak için geliyor. Bu adamın parasını vereceksiniz ya da ikna edeceksiniz. Para almazsa, kulübü mecbur mahkemeye verecek. Oyuncu niye haksız olsun, anlamıyorum" dedi.
Çalımbay ayrıca, "Sezon başında kendi takımımızı kurabilseydik kesinlikle şampiyonluğa oynardık" diye konuştu.