Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Gençlerbirliği'ni 3-0 mağup ederek en yakın rakibi Medipol Başakşehir'in 5 puan önünde liderliğini sürdüren Beşiktaş, 27. hafta maçında Trabzonspor ile deplasmanda mücadele edecek. Siyah beyazlı takımda zorlu maç öncesi sakatlığı bulunan Caner Erkin'in bu karşılaşmada kadroda olup olmayacağı merak ediliyor.

Beşiktaş'ta Caner Erkin'in sakatlığında son durum

Astra Giurgiu ile oynanan hazırlık maçından sonra kasındaki zorlanma nedeniyle yeniden tedavi sürecine giren Caner Erkin, sakatlığını büyük ölçüde atlattı.

Yaklaşık 1 haftadır takımdan ayrı idmanlara çıkan milli oyuncu, Trabzonspor maçı öncesi bugün yapılacak antrenmanda son kez denenecek. Yıldız futbolcunun durumunun iyi olması halinde Trabzonspor maçının kadrosunda yer alması bekleniyor. 
 
Trabzonspor - Beşiktaş maçı ne zaman?

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Ligin ikinci yarısında aldığı sonuçlarla en başarılı takım olan ve UEFA Avrupa Ligi potasına kadar yükselen Trabzonspor sahasında güçlü rakibini de devirmek istiyor. Trabzonspor Beşiktaş maçı 8 Nisan Cumartesi günü Şenol Güneş Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak. Trabzonspor Beşiktaş maçı Bein Sports ekranlarından naklen yayınlanacak.