Fanatik'in haberine göre; Adı birçok takımla anılan 3 yıldıza Fenerbahçe Yönetimi de kendi teklifini yapacak, kısa zamanda geri dönüş beklendiği aktarılacak. Dış transferdeki isimler de uzun süredir gündemde olan oyuncular. Devre arasında da görüşülen Feghouli’nin Valencia ile sözleşmesi bitiyor. Kanarya, futbolcuya en iyi şartları sunarak fark yaratma arzusunda.
ZİVKOVİC DE LİSTEDE
Feghouli olsa bile bir kanat oyuncusu daha almakta kararlı yönetimin listesinde Partizan’ın 19 yaşındaki Sırbistanlı oyuncusu Zivkovic ilk sırada. Ve iç piyasa... Eren Derdiyok için Kasımpaşa’ya teklif yapılacak. Hedef; 2016’ya gitmesi kesin görülen deneyimli forvetin işini turnuva öncesi bitirmek.
KJAER'İN YANINA SERDAR AZİZ
Alves, Kadlec ve Ba’yı göndermeyi düşünen Sarı-Lacivertliler, Bursa’nın milli stoperi Serdar Aziz ile nokta atışı yapmak istiyor. Timsahlar’ın, “Değerini bulan oyuncumuzu satarız” mesajı Fenerbahçe’nin iştahını kabarttı. O teklif, sezon bitmeden yapılacak.
CANER'İN YERİNE EREN ALBAYRAK
Caner’e de alternatif arayan Fenerbahçe, Çaykur Rize’de bu sezon harikalar yaratan Eren Albayrak’ta karar kıldı. Önce 24 yaşındaki oyuncu için girişimlerde bulunulacak, olmazsa değişik isimler masaya yatırılacak.