Ahmet Çakar, Beyaz TV canlı yayınında MHK Başkanı Zekeriya Alp'in açıklamaları hakkında konuştu. 

MHK Başkanı Zekeriya Alp'in, Trabzonspor kulübünün Gaziantep FK maçı sonrası açıklamalarına yanıt vermesiyle ilgili olarak Ahmet Çakar, gündem yaratan yorumda bulundu. 

Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, diğer kulüplerin açıklamalarına yanıt vermeyen MHK Başkanı Zekeriya Alp'in Trabzonspor'un açıklaması sonrası konuşmasının kendi hür iradesi olmadığını iddia etti. 

"TFF'DE TUHAF BİR YAPI VAR" 

Sen bu açıklamayı bilerek yapmadın. Sana bu açıklamayı birileri yap dedi. Sen bu açıklamaları istemeyerek yaptın. Olayı asla farklı boyutlara çekmeden söylüyorum. Futbol Federasyonunda çok tuhaf bir yapı var. Nihat Özdemir'den bağımlı ve bağımsız olabilir bilemem. Ancak çok tuhaf bir yapı var. Zekeriya Alp eğer bu açıklamarı hür iradesiyle yapmışsa benim adım Ahmet Çakar değil. 

"BİRÇOK KULÜP BAĞIRDI! NEDEN TRABZONSPOR AÇIKLAMA YAPINCA KONUŞTUN?"

Zekeriya Alp'e sesleniyorum. Trabzon'u yedirtmem! Sakın ola Trabzon'u yeme operasyonuna alet olma. . Birçok kulüp sana bağırdı. Fenerbahçe aylarca açıklama yaptı. Gıkın çıkmadı. Trabzonspor açıklama yapınca ne oldu da konuştun? Kaldı ki, Trabzonspor'un açıklamasında hedef MHK değildi. Hedef bir kulüp başkanıydı.

"TFF İÇİNDE BİR GRUP ÖNCE FENERBAHÇE, ŞİMDİ DE TRABZON'U BOĞMAYA KALKTIĞINI HİSSEDİYORUM"

TFF'nin içinde bir grubun önce Fenerbahçe'yi, şimdi Trabzonspor'u boğmaya kalktığını hissediyorum. Zekeriya Alp aptal bir insan değil. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a niye konuşmadın? Trabzonspor açıklama yaptı -ki, ayrıca hedef sen değilsin orada.