61SAAT SPOR SERVİSİ-Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan maçta Gençlerbirliği'ni konuk etti. Ligde bu sene beklentilerin uzağında kalan evsahibi ekip, son haftalardaki çıkışını taraftarı önünde de sürdürdü ve 2-0'lık skorla karşılaşmadan galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Bordo mavililere galibiyeti getiren golü 34. dakikada Halil Altıntop ve 90. dakikada Olcan Adın kaydetti. Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 43'e yükseltti ve Gençlerbirliği ile puanını eşitledi.

Ligde önümüzdeki hafta Trabzonspor, deplasmanda Kayserispor karşısında sahne alırken, Gençlerbirliği ise sahasında Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Kasımpaşa'yı ağırlayacak.

Maçın ardından konuşan Fuat Çapa, şu şekilde konuştu: 
"İkinci devre yaptığımız değişikliklerle dengeyi bulduk. İlk devre Onur'un çıkardığı çok güzel bir pozisyon. 1-1 ile devreyi kapatsaydık ikinci devre daha farklı bir karşılaşma olurdu. İkinci devre daha farklı bir GEnçlerbirliği vardı. Ben ikinci dere oyuncularımın gösteridği iyi niyetten dolayı mutluyum.

Kendilerini tebrik etmek istiyorum. Maçı kaybettik ama bakıldığında o kadar eksik olmasına rağmen takım içerisinde ki dengeyi bulması için bir süreç lazım. Biz sıkıntı çektik. Belki de zaman zaman ataklarımız bir şekilde kesildi. Biraz daha dengeli olmuş olsaydı o pozisyonlar yani hakemle ilgili söylemek istiyorum. Mağlubiyeti hakeme bağlamamak lazım. futbolda detaylar çok önemli. Bugün detaylar biraz da Trabzonspor'dan yana işledi" dedi. 

KAYNAK: 61SAAT.COM