İki oyuncuyu değerlendiren Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu "Yusuf, Abdülkadir, Çakır ile hiç biriyle alakalı olarak endişem yok. Grafikleri çıktı aşağı düşer.. O konuyla alakalı olarak sürekli şunu söyledim. Doğru zamanda doğru kulüp. doğru para… Doğur düzgün kulüp olması lazım. Bunlar bizim göz bebeğimiz.. Geçenlerde çıktı gazetede… Bırakın, başka takımın formasıyla görmek, evlenecekleri gün elin kızına vermek gibi için el vermiyor.. O gözle bakıyoruz biz futbolcularımıza. Onlar bizim için çok değerli. Bizim alt yapı tesislerine girdiğinizde solda gol sonrası Yusuf ve Abdülkadir’in sevinç fotoğrafı, diğer tarafta penaltı pozisyonu sonrası 21 yaşındaki takım kaptanının 17 yaşındaki Arda’yı teselli eden fotoğrafı.. 
Bu oyuncularımız için rol model.. 
Gideceklerse en iyi kulübe, en iyi parayla, kariyerlerini çok iyi bir ligde ve kulüpte devam ettirmeleri lazım. Kalkıp La Liga’da küme de kalma mücadelesi veren.. Belki premier Ligde üst sıralarda takımın verdiği para, orası 10 vermiştir, az önce söylediğim kalibrede ki takım bana biraz daha ondan fazla vermiştir.. Onu zorlarım belki yukarıdakini.. Ben oralarda görmek istiyorum.. 
Resmi teklif genellikle sezon sonuna doğru geliyor. Devre arasında Yusuf’a resmi teklif olmuştu. Bizzat bana söylenmişti kabul etmemiz mümkün değildi.. Ondan önce geçen sene Real Sociad’ın kulüp teklifi… 

GALATASARAY FENERBAHÇE, BEŞİKTAŞ İSTEDİ Mİ?
O yok geç.. Rakibi satmam davası değil. Avrupa’nın en iyi kulüplerine göndermek istiyorum. ülkemizi, Trabzon şehrini temsil etsinler. İnsanların dikkati Trabzon’a, Türkiye’ye odaklansın. Al buradan ver oraya. Zaten alamazlar.ki.. Öyle 12, 13, 25 milyon Eurolarla bonservis ücretini kimse veremez. Kulüpler şunu yapmak zorundalar: Yetiştirecekler.. Ver parayı al oyuncu kötü çıktı at, abi yetiştirin..

YUSUF İÇİN 20 MİLYON EURO'YA ÇIKTILAR...

Cardiff adına konuşan beyefendi daha yüksek rakamı telafuz etti. 20 milyon Euro’ya varan bir şey vardı. Biz zorlasaydık oraya çıkardı o rakam.. Şuande realist olmak gerekirse iki topçumuzun değeri 30 40 milyon Euro değer arasında.