61SAAT HABER SERVİSİ -  Trabzonspor'un yıldız ismi Cardozo, dün akşam Başakşehir maçında penaltı kaçırırken bu durum hemen hemen herkesi şaşırttı.  Trabzonspor'un 1-0 yenildiği karşılaşmada uzatma dakikalarında kazanılan penaltıyı kullanan Cardozo, topu direkt dışarı attı. 

Penaltı uzmanı olarak bilinen Cardozo, en son penaltısını ise 2 sezon önce Benfica'da kaçırdı. Trabzonspor'a transfer olmadan önce Portekiz ekibinde, forma giyen Cardozo, 1 Şubat 2014 tarihinde Benfica'nın 1-1 berabere kaldığı Gil Vicente karşılaşmasında sonradan oyuna yedek başladı. Benfica, 62. dakikada Rodrigo Lima'nın penaltı golüyle öne geçerken, Vitor'un 73. dakikada attığı golle Gil Vicente beraberliği yakaladı.

Golün ardından Benfica'da, oyun üstünlüğünü ele almak için 74. dakikada Cardozo oyuna dahil olurken, uzatma dakikalarında Benfica yeniden penaltı kazandı.
Bu kez topun başına ise 90+4'de Cardozo geçti. Ancak  Cardozo'nun vuruşunu Gil Vcente kalecisi Adriano Fachini kurtardı. Bu maçta Benfica ile Gil Vicente 1-1 berabere kaldı.

En son penaltısını 2 sezon önce uzatma dakikalarında kaçıran Cardozo, ilginç bir tesadüfle dün akşam da Başakşehir karşılaşmasında da 90+4. yine bir penaltı kaçırdı.

Bu kaçan penaltı ile Trabzonspor 1 puandan olurken, o dönemde Benfica yine galibiyeti kaçırarak 2 puan kaybetti. 

KAYNAK: 61SAAT.COM