Trabzonspor’un Benfica’dan transfer ettiği Paraguaylı yıldız Cardozo, Trabzon’da izdihama neden oldu. Cardozo’yu karşılamak için yaklaşık 3 bin bordo-mavili taraftar havalimanına akın ederken ‘Büyük baston’ lakaplı oyuncu az kalsın ezilme tehlikesi geçiriyordu.

Trabzonspor’un, Portekiz kulübü Benfica’dan 5 milyon Euro’ya tranfser ettiği Oscar Cardozo, bugün akşam saatlerinde Trabzon’a geldi. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yöneticilerle birlikte özel uçak ile Trabzon’a gelen golcü oyuncuya Trabzon Havalimanında yaklaşık 3 bin bordo-mavili taraftar karşıladı. Burada ilk etapta kendisine kaşkol verilen ve taraftarlar tarafından ‘Büyük Baston’ lakabı nedeniyle baston hediye edilen oyuncu burada resmen ezilme tehlikesi geçirdi.

Trabzon Havalimanı VIP bölümünden araca bindirilmek istenen oyuncu için taraftarlar bu bölümden dışarı çıkarılırken çevik kuvvet polisleri tarafından önlerine set çekildi. Ancak Cardozo’nun havalimanından çıktığını gören taraftarlar polisleri aşarak havalimanı VIP Kapısına yöneldi. Taraftarların buraya yönelmesi ile büyük bir izhidam yaşandı. Yoğun taraftar ilgisiyle karşılaşan oyuncu kendisine bekleyen araca gidemeyince mecburen yeniden Havalimanının VIP bölümüne sokuldu.

Ardından Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu taraftarları oyuncu için yol açmaya çalışsa da ikna edemeyince o da VIP Bölümünü geçerek burada kısa sürede bekledi. Ardından taraftarların dağılmayacağı anlaşılınca yine bordo-mavili taraftarlar tarafından çembere alınan Paraguaylı oyuncu kendisini havalimanın hemen kapısını önünde bekleyen taraftarlar yarılarak kendisini bekleyen aracı güç bela ulaştırıldı.

Taraftarlar Cardozo ve Başkan Hacıosmanoğlu’nun içinde bulunduğu aracın etrafını sarınca araçta ancak güçlüklü havalimanından çıkabildi. Oyuncu, sonrasında geceyi geçireceği Zorlu Grand Otel’de istirahate çekildi. Ancak görüldüğü kadarıyla taraftar ilgisinden bir hayli memnun olan oyuncunun zaman zaman ezilme tehlikesi nedeniyle güç anlar yaşadığı fark edildi.