Skorer'de yer alan habere göre; Süper Lig'de sürpriz bir şekilde Çaykur Rizespor'da istifa eden Ünal Karaman'ın yerine gelecek isim belli oldu.

Karadeniz ekibi daha önce Okan Buruk döneminde yardımcı antrenörlük yapan Stjepan Tomas'ı görüşmek için Rize'ye çağırdı.

Hasan Kartal dün yaptığı açıklama ile yeni hoca konusunda en kısa sürede karar vereceklerini ifde etmişti.

Yeni hocanın sadece Süper Lig'deki kalan 2 maç için değil gelecek sezonun planlamasında da yer alacağını söylemişti.  Bu sabah Rizespor'da sürpriz bir gelişme yaşandı. 

Karadeniz ekibi gelecek sezon için Stjepan Tomas görüşmeler başladı. Hırvat teknik adam son görüşmeleri yapmak için Rize'ye doğru yola çıktı.

Daha önce Rizespor'da Okan Buruk döneminde yardımcı antrenörlük görevi yapan Tomas, yeşil mavili ekipteki birçok transfere imza atmıştı. 44 yaşındaki teknik adam bu sezon Başakşehir'de yardımcı antrenörlük ve Antalyaspor'da teknik direktörlük görevi yaptığı için TFF'nin kurallarına göre Süper Lig'de 3. bir takım çalıştıramıyor. Eğer Rizespor Stjepan Tomas ile resmi imzayı atarsa gelecek sezon takımın başında yer alacak.

Antalyaspor kariyeri

Bülent Korkmaz’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna 15 Kasım 2019’da imzalanan sözleşmeyle 2,5 yıllığına geçen Tomas, Antalyaspor’un başında 6 karşılaşmaya çıkmıştı. 

Hırvat teknik adam yönetimindeki Antalyaspor, Gaziantep FK ile 1-1, Aytemiz Alanyaspor’la 0-0 ve Ankaragücü ile 2-2 berabere kalarak birer puan almayı başardı. Medipol Başakşehir’e 2-0, Trabzon’a 3-1 ve Galatasaray’a 5-0 mağlup olmuştu.