61SAAT HABER SERVİSİ - Hasan Tüncel

 Hekimoğlu Trabzon FK'dan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: 
"Yönetim Kurulumuz, Teknik Direktörümüz Sadi Tekelioğlu ile yapmış olduğu karşılıklı istişareler sonrasında kendisiyle yollarını ayırma kararı almıştır. Bu kararın her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyor, Sayın Sadi Tekelioğlu'na bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz."

Yaşanan bu flaş ayrılığın ardından Hekimoğlu Trabzon FK. Kulübü Bakanı Celil Hekimoğlu, 61saat’e flaş açıklamalar yaptı.  Takımın 4 hafta önce bir çok takımla arasında puan farkı bulunduğuna dikkat çeken Hekimoğlu, “ 4 hafta önce Nazilli’den 9 puan öndeydi. Nevşehir’den 6 puan öndeydi. Son 3 maçta 7 puan kaybı var. 4 maçta da 1 – 0 öne geçip gol yiyoruz puan kaybediyoruz. Gittikçe kötüye gidiyoruz” dedi. 
Sadi Tekelioğlu’nun 3. Ligin değil daha üst liglerin hocası olduğuna dikkat çeken Hekimoğlu, “Çok değerli bir hoca ama bu ligin hocası değil. Sadece üst ligin hocası. Sadece Trabzonspor’u çalıştırabilir. Bu ligin başka dünyası var, Bu ligin dünyasının adamı değil. Çok daha iyilerine layık” diye konuştu. 
Tekelioğlu’nun oyuncularla sorun yaşadığı iddialarını doğrularken, “Bu ligdeki oyuncularla adaptasyon daha farklı bir şey. Ona da söyledim. Sadi hoca üst liglere, Süper Lige layık, Trabzonspor’a layık. Burada başka bir dünya var. Üst lig kavga ligi.. Zor bir lig. Bu ligin hocasını daha çok denemeyi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı. 
Henüz yeni gelecek teknik direktörün netleşmediğini ifade eden Tekelioğlu, “Belli değil. Düşüneceğiz çalışacağız. Öyle bir kararımız yok. Bakacağız. Bugün anlaştık , bundan sonra araştıracağız. 
3. ligi bilen, bu ligde daha önce çalışmış, yani bu ligin hocasını alacağım. Bu ligin standartlarında bir hoca alacağız” dedi.