Trabzonspor'un dün başlattığı bağış kampanyasına önemli bir destek de aynı zamanda bordo-mavililerin eski yöneticisi olan Hekimoğlu Döküm Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Celil Hekimoğlu'ndan geldi. Camianın değerli isimlerinden Hekimoğlu, kulübün içinden geçtiği ekonomik buhranı atlatabilmesi için başlatılan bu seferberliğe 61 bin liralık bağışıyla ortak oldu.

Gerek Medical Park Stadyumundan aldığı locayla gerek personellerine hediye ettiği sezon formalarıyla Trabzonspor'a desteğini her fırsatta gösteren Hekimoğlu, bağış ve kampanya süreci ile ilgili şöyle konuştu: ''Biz Trabzonsporumuza her zaman destek olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Kulübümüzün başlattığı bağış kampanyasına da kayıtsız kalamazdık. Trabzon’dan, İstanbul’dan, Ankara’dan, İzmir’den, Antalya’dan Türkiye’nin her yerindeki Trabzonlular, Trabzonspor’a gönül vermiş taraftarlarımız, iş adamlarımız bu kampanyaya destek olmalıdır. Yurtdışında da onbinlerce taraftarımız, iş adamımız var. Onlar da ellerini taşın altına koyacaktır. Buna gönülden inanıyorum. Çünkü Trabzonspor taraftarı vefalıdır. Cefalıdır da!''

Konuyla ilgili Trabzonspor'un resmi sitesinden ise, "Bağış çağrımıza gelen destekler tüm hızıyla devam ederken, gösterdiği duyarlılıktan dolayı Celil Hekimoğlu'na bir defa daha teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz" ifadeleri kullanıldı.