61SAAT SPOR SERVİSİ

Devletin kanalı TRT Spor’da futbol yorumlayan Cem Dizdar’ın yaptığı yorum büyük tepki topladı.

Beşiktaşlı Dorukhan’ın golünün VAR gerekçesi ile iptal edilmesine içerleyen yorumcu Cem Dizdar adeta kahroldu.

Beşiktaş’ın ataklarının kesildiğini ifade eden Dizdar "Dorukhan’ın incindiğini" ifade ederek komik bir açıklamaya imza attı.

Dizdar programda yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi “ Çocuğunu incitti ya VAR?  Adalet adalet dedin ya al sana adalet incittin çocuğu. Gol olacak ta hangi mahalleden başlatacaksın incitmeye. Birinin için dokunmadıysa benim içime dokundu. Gökhan Gönül’le merakla bekliyorlar. Uzadı uzadı.. Kırdın ya çocuğun kalbini kırdın iyi mi oldu adaletli mi oldu? Bu oyun mu şimdi. Bu andan itibaren oyun Beşiktaş’ın aleyhine döndü. Temposunu kaybetti. Bu gol olmasaydı Beşiktaş akıyordu. 4-5 dakika durdu. 7 dakika verildi bir işe yaramaz ki. Karşı takım fiili olarak mola aldı.” diyerek garip bir açıklamaya imza attı.

DİZDAR’A TEPKİ BÜYÜK

Cem Dizdar’ın Beşiktaş’a bakış açısı “Bizim vergilerimizle maaş alıp bize karşı adaletsiz olunması gerektiğini, BJK’nin golü haksız da olsa o “çocukların” üzülmemesi için sayılması gerektiğini anlatıyor.” yorumlarını beraberinde getirdi.

ANKARAGÜCÜ-BEŞİKTAŞ MAÇINDA ÇITI ÇIKMADI

Trabzonspor - Beşiktaş maçındaki VAR kararının adaletsiz olduğunu savunan Dizdar’a Ankaragücü Beşiktaş maçında Bifiuma’nın attığı gol hatırlatıldı. Bilindiği üzere Ankaragücü pozisyonun başında Beşiktaş’a faul yapmış dakikalar sonra Ankaragücü golü bulmuştu. 

UZATMADA GOL GELDİ

Cümlesinin sonunda “ 7 dakika uzatma verildi ne işe yarar ki” yorumunu da yapan Dizdar’a Beşiktaş’ın golünün 90+5 ‘de geldiği hatırlatıldı..