61SAAT SPOR SERVİSİ - ÇAĞRI AKTAŞ

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun Abdülkadir Ömür için Monaco'ya verdiği, '' Bana bu teklifi getirdikleri zaman 'Ben size 25 milyon avro nakit vereyim, bana bir tane daha Abdülkadir Ömür getirin' dedim. Varsa getirin. Birbirlerine bakıyorlar.. '' cevabını eleştiren TRT Spor yorumcusu Cem Dizdar'ın açıklamaları gündem oldu.

TRT Spor ekranlarında yayınlanan Spor Manşet programında Ahmet Ağaoğlu'nun Monaco'ya verdiği cevabı riskli olarak nitelendiren Cem Dizdar açıklamalarında '' Bu açıklamalar riskli şimdi gerçekçi olmak gerekiyor sana 'Bizde de bir Abdülkadir var sen 25 milyon euro'yu hazırla ben getiriyorum' deseler ne diyeceksin? 25 milyon euro yok. Yani sorun burada biz pazarlık münakaşalarını yapabilecek bir ekonomiye sahip değiliz.

Ahmet Ağaoğlu, ' Ben oyuncumu 25 milyon euro'dan aşağı satmıyorum' der ve konu kapanır ama sen eğer 'Sizde bir Abdülkadir varsa ben size 25 milyon euro vereyim bana getirin' dersen olmaz. Yok kardeşim sende para yok. Sende Abdülkadir Ömür'den de bir tane var daha dur bakalım.

Uzaklara gitmeye gerek yok. Cenk Tosun 22 milyon euro civarında bonservisle gitti ama takımında kadroya giremiyor. Sen oyuncun için pazarlık yapabilirsin oyuncuna kendince değer biçebilirsin piyasayı gözleyebilirsin ancak bu ülkede bu dil yanlış anlaşılmalara yol açıyor..'' ifadelerine yer verdi.