İLKHABER GAZETESİNDEN 2 OYUNCU KIRMIZI KART GÖRDÜ
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nın düzenlediği ve geleneksel hale gelen Orhan Kaynar Futbol Turnuvası’nın ikinci maçlarında gerilim dozu yüksek oldu.
İki grup halinde oynanan maçlarda ilk ikiye giren takımların final karşılaşmasına çıkacağı turnuvanın ikinci maçları dün akşam oynandı.
Dün ilk maçta Mavi-Günebakış ile İlkhaber Gazetesi karşı karşıya geldi. Maçın ilk dakikalarında İlkhaber Gazetesi attığı golle 1-0 öne geçerken ardından ise Mavi-Günebakış takımı beraberliği sağladı. İki takım için ölüm kalım maçı olan karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında İlkhaber Gazetesi takımı oyuncuları hakemin verdiği kararları beğenmeyerek yüksek sesle itirazlara devam edince maçta istenmeyen gelişmeler yaşandı.
Yoğun itiraz nedeniyle İlkhaber Gazetesinden 2 oyuncu kırmızı kart ile oyun dışı kalınca bu nedenle de takım sahadan çekildi. Bu sonuçla 4-2 Mavi-Günebakış’ın üstünlüğü ile devam eden karşılaşma hakem tarafından tatil edildi. Maçın ardından Günebakış’ın karşılaşmadan hükmen galip ayrılacağı yorumları yapılıyor.



TSYD İLE TAKA GAZETESİNİN MAÇI NEFES KESTİ
Gününün 2. 3. Karşılaşmasında TSYD, Taka Gazetesine karşı, Kuzey Rüzgarı’da Ajansspor ile aynı saatte karşı karşıya geldi.
TSYD ile Taka Gazetesi arasında geçen karşılaşma ise akşamın en heyecan verici karşılaşması oldu. 1-1 sonuçla biten karşılaşma daha çok orta saha mücadelesi şeklide geçerken iki takım oyuncularının bir birlerine karşı sergiledikleri centilmence mücadele de izleyenlerin takdirini kazandı. Zaman zaman gerilim dozunun yükseldiği karşılaşma beraberlikle sonuçlanırken bu sonuçla TSYD ve Taka Gazeteleri bir üst tura çıkma umutlarını bir daha ki maça sakladı. Ancak TSYD, Taka, Mavi-Günebakış ve İlkhaber Gazetelerinin bulunduğu grupta TAKA Gazetesi, bir aksilik olmaması durumunda bir üst tura çıkacak ilk takım…

YEDEKSİZ AJANSSPOR, KUZEY RÜZGARINI İLK YARIDA DEVİRDİ
Ajansspor ile Kuzey Rüzgarı’nın karşılaşması da tam final maçı havasında geçti. Ajansspor’un 2-1 galip ayrıldığı karşılaşma beklide bu takım için grupta en zor maçlardan biri oldu.
Karşılaşmaya yedeksiz başlayan Ajansspor,maçın ilk dakikalarında 1-0 eksik yenik düşmesine rağmen maçı Kuzey Rüzgarı’nın kritik hatalarından dolayı maçın ilk yarısında 2-1 öne geçti. Maçın ikinci yarısında gol olmayınca maç bu skorla biterken Kuzey Rüzgarı, gruptan çıkma umudunu ise bugün oynanacak TRT-Karadeniz Gazetesi karşılaşmasına bıraktı. TRT’nin Karadeniz’i yenmesi durumunda grupta iki galibiyet alan Ajanasspor ve TRT 3. Maçlar oynanmadan gruptan çıkmış olacak ve liderlik mücadelesi vermiş olacaklar.