İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'da forma giyen milli futbolcu Cenk Tosun, beIN SPORTS'a hedefleri, İngiltere'deki yaşamı, kulübü ve Süper Lig ekipleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

TRABZONSPOR İYİ FUTBOL OYNADI...

Büyük takımların şampiyonluğa oynyacağını ifade eden Tosun "4 büyük takım da şampiyonluğa oynayacaktır. Beşiktaş, Abdullah hocayı getirdi. Benim çok beğendiğim bir hoca. Onların şampiyonluk hedefi yüksek. Fenerbahçe ilk devrede kötüydü ama ikinci devrede iyiydi. Yine de beklentileri karşılayamadı. İyi transferler yapacaklardır. Galatasaray'ın kadrosu çok iyi. Güzel bir takım kuracaklar. Trabzonspor genç bir takım ve iyi futbol oynadılar. Bu takımlar üstlerde olacaktır.
Burak abi her türlü Premier Lig'e gider ama yaşı ilerledi, ister mi bilemem. Güven Yalçın çok iyi oynuyor. Daha çok genç. Kendini daha çok geliştirirse Premier Lig'e gidebilir.

YUSUF VE ABDÜLKADİR'E KATACAĞI ÇOK ŞEY VAR...

Şenol Güneş, Milli Takım'da başarılı olacaktır. Bana gençken çok şey kattı. Güven'i ve Dorukhan'ı görüyorsunuz. Yusuf, Abdülkadir, Çağlar ve Cengiz'e katacağı çok şey var. Ben çok ümitliyim. 4 maçta 3 galibiyet aldık. İnşallah EURO 2020'e gideriz. Abdullah Avcı, Beşiktaş'ı şampiyon yapabilir ama daha çok erken. 5 takım da şampiyonluğa oynar." dedi.