Demir Grup Sivasspor'un 2012-2013'te Bulgaristan'ın Chernomorets takımından transfer etmesiyle Türkiye'ye ayak basan Aatıf Chahechouhe, 8 sezondur Türkiye'de futbol oynuyor.

 Türkiye'de Demir Grup Sivasspor, Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor'dan sonra Antalyaspor'un formasını terleten 33 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'de 61, Türkiye Kupası'nda ise 9 gol kaydetti.

Faslı oyuncu, 2019-2020'de şampiyonluk yarışının çok çetin geçeceğini belirterek, yenilenen kadrosuyla Fenerbahçe'yi bir adım önde gördüğünü ifade etti.

Fenerbahçe'nin iyi bir takım kurduğunu aktaran Chahechouhe, "Onun haricinde Galatasaray tabii ki şampiyonluğa asılacaktır. Takım olarak iyi oyunculara ve iyi bir kadroya sahipler. 

 Trabzonspor'u da unutmamak gerekiyor. Onlar da sürpriz yapabilecek potansiyele sahipler. Ancak şampiyon olabilecek takımlar sıralamasında birinci sıraya Fenerbahçe'yi koyarım. İkinci sıraya Galatasaray'ı koyarım. Trabzonspor'u sürpriz yapabilecek takım olarak değerlendirebiliriz. Beşiktaş'ın ise işi zor. Çünkü Fenerbahçe'nin kadrosu daha iyi." değerlendirmesinde bulundu.