61SAAT HABER SERVİSİ - ÖZEL HABER - HASAN TÜNCEL

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Trabzon Oflu Mustafa Erdi Çakır hem Ersun Yanal’a hem de tribünlerde açılan Sedat Peker pankartına ateş püskürdü.

ATATÜRK PANKARTI ALINMADI

Trabzonspor’un Alanyaspor yenilgisi ve açılan Sedat Peker pankartı ile ilgili açıklamalarda bulunan Çakır “Hocadan ziyade dün maçın önüne geçen Sedat Peker görüntüsüydü. Türkiye’de bir çok stadyumda İzmir Marşı okunuyor diye kulüplere ceza veriliyor. Beşiktaş Konya maçını hatırlayalım. Atatürk pankartları içeri alınmadı.

YÖNETİM ZAFİYETİ

Trabzon gibi marka şehirde “Reis Sedat Peker bir umuttur yaşamak” yazıyorsa yönetim zaafiyeti vardır.

Trabzon siyasette ve futbolda stratejik bir yerdir. Son dönemlerde stadyumlardaki siyasal pankart tartışmalarına bir bakıma kafa tutuyorlar. Paralı uşaklar.Trabzonspor trübünlerine yakışmıyorsunuz. Muharrem Usta skor değil de bu görüntü senin istifa etmen için yeterli.

KARADENİZ’E GÖZDAĞI VERMEK

Açılan pankartın amacına dikkat çeken Çakır “Amaç net Trabzonspor üzerinden Karadeniz’e gözdağı vermek. Son dönemlerde hükümete karşı vatandaş tepkilerinin önüne geçmek için böyle bir hamle yapıldığını düşünüyorum.”

HOCA ALLAH’LIK..

Teknik Direktör Ersun Yanal’ı da değerlendiren Çakır “Hoca Allah’lık zaten bir hafta yaptığı değişikliklerle dünya çapında diyorsun diğer hafta tam tersi amatör takımda hocalık yapamaz diyorsun.

51. yılda şampiyonluk hikaye 61’e kaldı.” dedi.