61SAAT SPOR SERVİSİ

CHP Trabzon İl Başkanlığı seçimlerinde Trabzonspor gündeme geldi.

KONGREDE SON DURUM / CANLI İZLE

3 adayın yarıştığı kongreye katılan Eski Milletvekili ve önceki dönem Genel Başkan Yardımcılarından Umut Oran, Trabzonspor’un derbi maçını yorumladı.

ORAN: DÜN AKŞAM Kİ OYUN VE SONUÇ ŞAMPİYONU BELİRLEDİ

Oran, “Trabzon’un ayrı bir özelliği var. Rize, Ordu, Giresun İl Başkanlarım kusura bakmasın ama Trabzon ayrı bir Cumhuriyet. Bu kente geldiğimde dinamizmi, farklı bir ruhu, aklı, anlayışı hissediyorsunuz. Trabzon’un hakkını teslim etmek gerekiyor. Trabzonspor’un hakkını da teslim etmek gerekiyor. Dün akşam ki oyun ve sonuç şampiyonu belirledi. Bunu Galatasaraylı biri olarak söylüyorum. Galatasaray’da ilk lisansım çıktığında Avni Aker’de, yedek kaleci olarak ilk maça çıktığım yerdir” dedi.

TRABZON TÜRKİYE’YE DEMOKRASİ DERSİ VERİYOR

Oran, “Bugün burada kazanan CHP olacaktır. Bu kongrelerin amacı konuşmak, ortak akıl aramak ve yeni çıkış yolları aramak. 3 adaylı kongrede Trabzon, Türkiye’ye demokrasi anlayışı ve dersini veriyor. Trabzon İl Örgütünü bir kez daha kutluyorum. Bugün Türkiye’de demokrasi ve özgürlüklerin yerlerde süründüğü, dip yaptığını biliyoruz. Biz CHP olarak iktidara aday olarak, kendi partimiz için parti için ve demokrasileri tam olarak işlemeli ve uygulamalıyız. Bugün Trabzon İl Örgütünün yaptığı 3 adaylı yarış bunun göstergesidir. 

İğneyi başkasına, Çuvaldızı kedimize batıracağız ya özeleştiri yapmamız lazım. 957 İlçe Kongremizden, 600’ünde tek aday gittik”