61SAAT HABER SERVİSİ - Süper Lig'in 19. haftasının erteleme karşılaşmasında Yeni Malatyaspor, Trabzonspor'u konuk etti.Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanan mücadele, Trabzonspor'un 3-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.
Sörloth’un durumu ile ilgili konuşan Trabzonspor teknik direktörü Hüseyin Çimşir, Şu an ciddi ir şey gözükmüyor. Yarın Mr çekildiğinde net görünecek’ dedi. 
Çimşir, sözlerine şu şekilde devam etti: “Maçı kazandığımız için mutluyuz. Bunları değerlendiremedik. 3 - 1 bitti. Bundan sonrası daha zor. İşimiz daha zor olacak. Rakipler daha farklı bakacaklar. Biz mücadelemize devam edeceğiz sezon sonuna kadar. İkinci yarı itibariyle şunu söyleyeyim 8 maç oynadık. 20 puan topladık. 8 maçta 23 gol attık. 
Ciddi performans anlamında yukarı çıkıyoruz. O yönü insanları tatmin etmeyebilir ama bu süreç zor. Fedakarlığı ihtiyaçları var. Camiaya şunu söylemek istiyorum. Bizim hesap yapmamız lazım. Hesaplaşma yapmamız gerekiyor. Önce hesap yapalım, kitabını yapalım. Hesaplaşmayı sezon sonu yaparız. Bir birimizi yeriz sezon sonu ama bu takıma destek olsunlar. Zor bir süreç. Herkese ihtiyacımız var. Camiayada ki her bireye ihtiyacımız var. Hesaplaşmayı sezon sonu yaparız. Bizlerde görüyoruz ediyoruz. Bu işler kolay değil. Bizim desteği ihtiyacımız var. 

Avantajlı duruma geçmek istiyoruz. Burada da taraftarımıza ihtiyacımız var. Onların enerjisine ihtiyacımız var. Pazar günü bizi o destekten mahrum bırakmasınlar. gElsinler o coşkuyu beraber yaşayalım”