Türkiye Milli Futbol Takımı ile Coca-Cola Gelişim Ligleri’nin ana sponsorları arasında yer alan Coca-Cola, Türk futboluna verdiği desteği Süper Lig takımlarının sponsoru olarak büyütmeye devam ediyor. Dünyanın en büyük alkolsüz içecek firması Coca-Cola, Beşiktaş, Bursaspor, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ardından 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında Trabzonspor’un da sponsoru oldu

Trabzonspor’un şortunda logosu ile yer alacak olan Coca-Cola’nın Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya Bölümü Kurumsal İletişim Direktörü Sinan Cem Şahin, Trabzonspor’a destek olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti: “Coca-Cola olarak FİFA Dünya Kupası ve UEFA Avrupa Şampiyonası gibi en büyük futbol organizasyonlarını uzun süredir desteklediğimiz gibi, 2004 yılından bu yana Türkiye Futbol Federasyonu’nun da ana sponsorları arasında yer alıyor ve 200’den fazla ülkede futbol coşkusunu yaymayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda, Beşiktaş, Bursaspor, Fenerbahçe ve Galatasaray dahil olmak üzere Süper Lig takımlarına verdiğimiz desteği Trabzonspor’a sponsor olarak devam ettiriyoruz.”

Coca-Cola işbirliği ile ilgili konuşan Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Onur İncehasan ise şunları söyledi: “Spor endüstrisinin lokomotifi olan futbolun Türkiye’deki pazar büyüklüğü 1 milyar doların üzerinde. Dolayısıyla büyüyen, gelişen bir sektör. Türk futboluna yıllardır bu anlamda destek veren Coca-Cola gibi futbol ekonomisine yön veren uluslararası bir marka ile çalışacağımız için Trabzonspor Kulübü olarak memnunuz. İşbirliğinin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum.”