Bu sezon ekonomik anlamda yaşadığı çalkantılarla gündeme gelen Trabzonspor'da, son olarak Costant ve Sefa Yılmaz'ın para meselesi ortaya çıktı. Gineli Kevin Constant'ın geçmişten kalan 1.1 milyon Euro'luk ödemenin yapılmaması durumunda FIFA'ya gireceğini bildirmesi üzerine yönetim, çözüm için harekete geçti. Constant'ın avukatlarıyla görüşen bordo mavili yönetim, ödemenin taksitler halinde yapılması konusunda uzlaşma sağladı. Bu arada bordo mavili kulübe 3 milyon TL'lik alacağı nedeniyle ihtar çeken Sefa Yılmaz ile ilgili sorunu da ele alacağı ifade edildi.
EKİCİ'YE "HAZIR OL" TALİMATI
Trabzonspor'da, 2 ay süren sakatlığının ardından Samsunspor ile oynanan hazırlık maçında forma özlemine son veren Mehmet Ekici'nin keyfi yerine geldi. Teknik direktör Hami Mandıralı'da antrenmanlarda oldukça neşeli olduğu görülen Mehmet Ekici ile birebir görüşme yaptı. Hami Mandıralı'nın hafta sonu oynanacak Gaziantepspor maçı öncesi oyuncusuna 'hazır ol' talimatı verdiği bilirildi.
BOSİNGWA AĞABEYLİK YAPIYOR
Kulüp Başkanı Muharrem Usta'nın gelecek planlamasında kendisine takımda ağabeylik rolü biçtiği Jose Bosingwa, tecrübeleriyle takım arkadaşlarına yardımcı oluyor. Özellikle yabancı futbolcularla iletişim kuran 33 yaşındaki tecrübeli sağ bek, genç oyuncularla da yakından ilgileniyor. Bosingwa, antrenmanlardaki neşeli tavırlarıyla da dikkat çeken isimlerin başında yer alıyor.