Ziraat Türkiye Kupasında Trabzonspor ile karşılaşacak Çorum Belediyespor’da büyük bir heyecan var. Bu karşılaşma ile ilgili konuşan Çorum Belediye Başkanı ve aynı zamanda Çorum Belediyespor onursal başkanı Muzaffer Külcü, şehirde ki dostluk havasına vurgu yaptı.
Külcü, “Biz grubumuzda değişik takımlarla maç yapıyoruz ama Trabzon adeta futbolun beşiği haline gelmiş, bir şehrin takımıyla Türkiye’nin 4 büyük takımından biriyle maç yapmanın ayrı keyfi var. Şehirde çok farklı heyecan var.  Bütün Trabzonspor ailesine hoş geldiniz diyorum. İyi oynanan hak edenin kazanmasını diliyorum. Centilmence bir maç izlenmesini temenni ediyorum” dedi.
Türkiye’nin 4 büyük takımından biriyle karşılaşmanın ayrı bir heyecanı oludğunu kaydeden Külcü, “Bizim İç Anadolu Karadeniz’in ortasındayız. Kimilerine göre İç Anadolu kimilerine Karadeniz’deyiz. Böyle oyunca Karadeniz’den çok hemşerimiz burada ikamet ediyor. Onların da katkısı var. Bu katlana katlana büyüyor. Türkiye’nin 4 büyüğünden biriyle karşılaşmanın ayrı bir keyfi, heyecanı var. Bu maçın Türkiye’de izlenecek olmasının yarattığı bam başka coşku var. Bu da hissediliyor. Kuraların çekildiği günden bugüne kadar şehir bunu küçük küçük hissederek bu güne geldi. Tüm caddelerde kaldırımlarda gerek Çorumspor’un gerekse Trabzonspor’un atkılarının satıldığını gördük. Bu dostluk havasından son derece memnun olduğumuzu ifade etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.