Spor Toto Süper Ligi'nin 32.haftasında 25 Mart Pazar günü Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmayı yönetecek olan FIFA kokartlı İstanbul Bölgesi hakemi Cüneyt Çakır, ligde ilk kez iki takım arasında oynanacak olan bir karşılaşmayı yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Tarık Ongun yapacak. Maçın 4. hakemi olarak ise Aytekin Durmaz görevlendirildi.

Bugüne kadar Trabzonspor'un 24 maçında düdük çalan Cüneyt Çakır ile bordo-mavililer 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde etti. Karadeniz ekibi söz konusu maçlarda 39 gol atarken kalesinde ise 18 gol gördü.

Cüneyt Çakır, Galatasaray'ın ise bugüne kadar 17 maçında düdük çaldı. Söz konusu maçlarda sarı-kırmızılı takım 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Attığı 24 gole karşılık ise kalesinde 19 gol gördü.

ÇAKIR AFFETMİYOR
Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanacak olan müsabakayı yönetecek olan Cüneyt Çakır bu sezon 19 lig maçında düdük çaldı. Söz konusu maçlarda 86 sarı kart, 4 sarı karttan kırımızı kart ve 2 de direk kırmızı kart gösterdi. 2 kez de penaltı noktasını gösterdi. Avrupa'da önemli müsabakalarda da düdük çalan başaralı hakem sarı-kırmızılı takım ile bordo-mavili takımın ise bu sezon önemli maçlarında düdük çaldı.
Çakır, Galatasaray'ın Kayserispor'u deplasmanda 2- 0 yendiği müsabaka ile yine deplasmanda Beşiktaş ile golsüz berabere kaldığı maçı yönetti. Cüneyt Çakır Trabzonspor'un ise Manisaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldığı ve yine deplasmanda Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olduğu müsabakalarda görev yaptı.