Güneş, “Rakibin üst seviyede olduğunu biliyorduk, takım oyununu iyi oynayan bir ekip. Gol yemeden kazanmak, en azından gol yemeden berabere bitirmeliydik. Hızlı başladık pozisyonlarımız vardı, ancak savunmada sayısal üstünlüğümüze rağmen iyi yere vurulan bir topla avantaj rakibe geçti, mora bozukluğu ile 2. golü de disiplin kaybolunca yedik. Orta sahaya hakim olamayınca hücumda da etkili olamadık, savunmada da rakibi karşılayamadık. Yediğimiz goller oyun planını bozdu, buna rağmen beraberlik de iyi sonuç olurdu. 2-1’den sonra bir gol bize avantaj getirirdi ama olmadı. Zor da olsa orda da iyi bir maç oynayıp turu atlamak isteyeceğiz”ifadelerinde bulundu.

Oyuncuların performasnı hakkında soruya cevap veren Güneş, “Oyuncular bazında konuşmam. Ataklar yaptık ama gol yemeyi düşünmeyen bir takım olarak savunma ağırlıklı oynayıp kontratak oyununda gol yiyince oyuncuların tamamında düşünce dağınıklığı yaşandı. Ofansif oynamak isterken defansif disiplinimiz bozuldu. Orta alanda ve buna bağlı savunmada sıkıntı olunca rakip de moralli oynadı. Zaten top kaybını az yapan, orta sahası teknik kapasitesi yüksek oyunculardan kurulu kaliteli bir takım. Boş top kullanıyorlar, kenarda açık oyuncuları çok hızlı. Ancak onları kontrol etsek de göbeği kontrol edemedik ve yediğimiz goller de bu şekilde ortaya çıktı”dedi.

Rakibin galibiyet avantajınıda değerlendiren Güneş, “2-1 rakibe avantaj getirdi. Gole kadar iştahlıydık ama rakip de moralsizliğe doğru dönerken gol bulunca morallendi ve daha da iyi oynadı. Onlar avantajlı, çünkü 1-0 da kazansak tur onların olacak. Ama oynayacağımız oyunla onları tedirgin etmeliyiz, sonuç ne olursa olsun bulacağımız gollerle tur atlamayı düşünceğiz. Futbol adına teslim olmayacağız”dedi.