Bordo mavili takımın bir süredir kadrosuna katmak için görüşmelerde bulunduğu 30 yaşındaki Fransız stoper, Atatürk Havaalanında görüntülendi.

Damien Da Silva akşam saatlerinde Trabzon'a geldi ve Trabzonspor'la her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi. 

ŞEHRİ GEZECEK!

Damien Da Silva'nın yarın Trabzon'u gezeceği ve ardından yönetimle masaya oturup kararını vereceği öğrenildi

TRABZONSPOR'UN YENİ TRANSFERİ DAMİEN DA SİLVA
Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun geçtiğimiz günlerde savunmaya takviye yapacaklarını açıklamasının ardından bordo mavili yönetim ilk hamlesini gerçekleştirdi. Trabzonspor kulübü geçtiğimiz sezon Caen'de forma giyen ve sözleşmesi sona eren 30 yaşındaki Fransız stoper Damien Da Silva ile her konuda anlaşmaya vardı. Damien Da Silva 18 Haziran 2018 Pazartesi akşam saatlerinde İstanbul'a oradanda Trabzon'a geldi. Trabzonspor'la her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi.

DAMİEN DA SİLVA KİMDİR?
Damien Da Silva 30 yaşında ve stoper mevkinde görev yapıyor. 2014 yılında Clermont'tan Caen'e transfer olan Damien Da Silva, geçtiğimiz sezon Fransa Lig 1'de Caen formasıyla düzenli olarak forma giydi. Damien Da Silva, Lig 1'de oynadığı 32 maçta görev aldı ve 4 gol attı. Damien Da Silva Fransa Kupası ve Fransa Lig Kupası dahil olmak üzere toplamda 36 maçta görev yaptı. Damien Da Silva kariyerinde daha önceden Clermont, Rouen, Chateauroux ve Niort takımlarında forma giydi.


.