Yaşanan son gelişmelerle ilgili Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ’ Ana sütü gibi helal 2010-2011 şampiyonluğumuzun verilmemesi üzerine Sadri Şener’e bu kirli ligde oynamayalım’ dedim. Trabzonspor, Trabzon şehriyle bir genel kurul kararı almalıdır. Bu iş artık futbol işi olmaktan çıktı. Aynı pozisyonlar başka takımlarda onların lehine olurken, aynı pozisyonların Trabzonspor’da Trabzonspor’un aleyhine olması bizi üzüyor” açıklamalarında bulunmuştu.

ÇAKIR, 'TOPRİL İSTEMİYORUZ, HAKLAR KORUNSUN'

Bu açıklamaların üzerine MHP’li Meclis Üyesi Davut Çakıroğlu ise, “Bu mesele vatandaşı aşmış siyasi bir meseledir. Siyasetin kim ne kadar güçlüyse o kadar etkin oluyor. Hem Trabzon genelinde hem ülke genelinde partiniz Adalet ve Kalkınma Partisi siyaseten güçlü bir partidir. Trabzonspor’un marka değerinin korunması noktasında torpil istemiyoruz sadece haklarının korunmasında girişimlerde bulunulmasını talep ediyoruz” şeklinde konuştu.

TURİZM DEĞİL DİLENCİ KENTİ OLDUK

Çakıroğlu ise şöyle devam etti;
“Din kardeşimi dersiniz Suriyeli mi dersiniz bilmem ama tek bildiğim Şehrimiz bir müddet sonra dilenciler şehri olarak anılmaya başlanacak . MHP Grup Başkanı Davut Çakıroğlu Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç'e sayın Başkanım Vali ,Büyükşehir Belediye Başkanı ve Emniyet Müdürü ile toplantıya katıldığınızda önerim şudur lütfen kendilerine Trabzon Dilenci şehri olmakta olduğunu iletin buna acilen önlem alınmalı yoksa Dilenci şehri oluyoruz . Çakıroğlu Trabzon'dan Rize'ye kadar her kavşakta bir gurup dilencinin olduğunu biz görüyoruz da Sayın Vali ve Emniyet Müdürü görmüyor mu?” dedi