Mehmet Demirkol, Trabzonspor – Çaykur Rizespor maçına farklı açıdan yaklaştı.

Karşılaşmada çok fazla faul yapıldığını ifade eden Mehmet Demirkol, “Trabzonspor-Rizespor maçında tam 55 faul yapılmış. 55 faul yapılır mı ya? 55 faul yapılırsa, biz bu malı satamayız! Ersun Yanal beğendiğim bir teknik adam ama bu olmuyor.. Hele Hikmet Karaman “Premier Ligi gibi maç oldu” demiş. Yapma hocam! Ligde en fazla faul yapılan 6 maçın 4’ü Trabzonspor maçı…” dedi.

HAKEM ELEŞTİRİLMİŞTİ!

Trabzonspor – Çaykur Rizespor karşılaşmasını yöneten hakem Halil Umut Meler, çaldığı kolay fauller ve oynatmadığı avantajlar sebebiyle eleştirilerin hedefi olmuştu. Maç içinde hem Trabzonspor hem de Çaykur Rizesporlu oyuncular çalınan düdüklerin kolaylığından dolayı hakem Halil Umut Meler’e tepki göstermişti. Kolay faul düdükleri çalan Meler, karşılaşmayı izleyen taraftarlar için futbol heyecanını da adeta çileye çevirmişti.

DEMİRKOL MAÇI İZLEDİ Mİ?

Ülkemizde futbolun yavaş oynandığı, karşılaşmaların çok durduğu bir gerçek ancak Trabzonspor ve Çaykur Rizespor arasında oynanan karşılaşmada hakem faktörü de fazla faul sayısında önemli bir etkendi. Demirkol’un, hakem Halil Umut Meler faktörünü göz ardı etmesi ise “Maçı izlemeden sadece istatistiklere göre mi yorum yapıyor” sorularını akıllara getirdi. (arena61)