61SAAT SPOR SERVİSİ-UEFA'nın Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı, 2010-2011 yılında yapılan şike faaliyetlerinden dolayı Avrupa Kupalarından men etmesinin ardından Federasyonun Kurullarının geçmişte aldığı 'Şike sahaya yansımadı' şeklinde ki skandal kararları değiştirip değiştirmeyeceği merak konusu olurken, bugün TFF Başkanı Yıldırım Demirören'den açıklama geldi.

Demirören, Fatih Terim ile ilgili düzenlediği basın toplantısında konuyla ilgili gelen soruya, "Süreçtir süreç bitti. Süreç ile ilgili yorumlar yapıldı. İki güzide kulübümüz bir ceza aldı. Ancak Türkiye'yi bağlayan, Federasyonumuzun kurullarının aldığı, bakın burada herkes atlıyor. Federasyon yönetim kurulu bir karar almadı. Özgür kurulların aldığı kararlar alınmıştır. Ve anayasaya göre Tahkim Kurulu kararları hiç kimse tarafından bozulamaz. Onun için bizim yapacağımız bir açıklama yok" dedi.

Ancak gazetecilerin bu konuda ki ısrarlı sorularına ise bu kez Demirören, "bu konuya girmeyelim burada mevzumuz Fatih hoca ile ilgili" diyerek reddetti.

Demirören'in bu konuda kaçamak cevaplar vermesi ve kendisinin oluşturduğu kurulları özgür olarak tanımlaması ise
dikkatç ekici bulundu.

Ancak bu noktadan sonra Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ne yapacağı ise merak konusu oldu.
Çünkü Başkan Hacıosmanoğlu, Federasyonun bu konuda harekete geçmesini beklediğini açıklamıştı.

KAYNAK: 61SAAT.COM