Yıldırım Demirören’in Sadri Şener’den bahsederken Y…. demesinin yanı sıra ağır ithamlarda da bulunduğu ileri sürüldü.

O Y… SÖZÜNÜ SANA YEDİRİRLER DEMİRÖREN..!

Şener Erzik Demirören’i arar Kulüpler Birliği toplantısı gerçekleşeceği gün ve ona " Trabzon ve Türkiye’den her gün yüzlerce mail ve şikayet geliyor. Fenerbahçe’ye neden ceza vermiyorsunuz diye "

Demirören’de kendisine " Biz bu işi kendi aramızda halledeceğiz siz disiplin kurulunu oyalayabilirmisiniz biraz daha.? "

Erzik " Yok imkansız yakın bir süreçte disiplin kurulu kararını verecek ama dediğim gibi ortalık çok ciddi karıştı UEFA da bu yazılardan dolayı "

Demirören " Ben bu y...... Sadri’ye söyledim rica ettim UEFA ya yazı göndermeyin diye gene de gönderiyor bunlar adam olmaz laz kafa işte. "

ERZİK : " Tamam bilginize yani burası karışık "

Demirören " Tamam başkan sağ ol ben toplantıya giriyorum".

EMER HIRSIZLARININ İĞRENÇ PAZARLIĞI

Demirören içeri girer ve İlhan Cavcav çağırır.

Demirören : " İlhan abi bu Şener başkanla görüştüm her gün hala yüzlerce mail gidiyormuş bunlar manyak mı yahu. "

Cavcav : " Kafalarına sıça..m ben bunların. Şimdi sana düşündüğümü aktarayım başkan Ban Halil e konuşayım biz bu Trabzon konusunu bence kökten çözelim bana kalsa bunları AVRUPA kulüpler Birliğine şikayet edip bu sene Ligden düşürelim ortalığı yaygaraya veriyorlar diye biz karar aldık mı kulüpler Birliği olarak işi bitiririz Bir sorun Galatasaray olur ama onları da korkuturuz."

Demirören: " Ben Fikret’le görüşürüm Anadolu takımları destekler bir sorun bursa bile Galatasaray yapar dediğin gibi onları da aşarız ama iyi düşünmemiz lazım Bakanla da bir görüşelim o onay verirse siyasi gücü arkamıza almış oluruz bence kimse bir şey yapamaz. "

Halil ile bir görüşeyim başkan sana haber veririm sonra.


KİRLİ FUTBOLUN KİRLİ ADAMLARI..!

Cavcav toplantı sırasında Halil Ünal’a bir nabız yoklaması yapar oda hemen " çok güzel bir teklif ama ciddi tepki alırız." Der


Cavcav: " Basın sorun değil %90 arkamıza alırız iş orada bitiyor zaten."


Halil Ünal : " siyasi irade ne diyecek bu konuya ortalık ciddi karışacak bence.?


Cavcav: " Onu da ayarlarız nasıl olsa siyasiler Fenerbahçe’yi kurtarmamızda olumlu mesajlar verdiler. Bu işi destekleyecekler belli Fenerbahçe, sivas, Eskişehir, BJK, ORDU, Elazığ, Karabük, ve diğer Anadolu takımları."

Halil ünal " İlhan abi bunu bayramdan evvel kesinlikle açıklamayalım bu tip girişimi ortalık karışır bu işi biz puntuna otutturup basınada kademe kademe haber yaptırtıp Seten, Çeliker, Serdar Ali v.s milletin zihnine öncelikli olarak yerleştirelim sonra bir hamlede kararımızı veririz bence.

Cavcav: " Zaten amacımızda başarılı olmasak da Trabzon’u susturmuş oluruz bak yaygara yapma senin işini bitiririz gibisinden. Bu Sadri gelmedi ağzının payını ver de biraz kapasın çenesini "

Demirören kısa bir süre sonra basın mensuplarına şu açıklamayı yapar.:

Cavcav toplantı bittikten sonra Demirören’in yanına gider ve konuyu az çok hallettiğini iletir, ve ona, " Başkan sen şimdi bir açıklama yap sürüden kaçanı KURTLAR yer "


İşte konunun içeriği bu!

İLHAN CAVCAV İDDİALARA CEVAP VERDİ...

Zaguda.net Cavcav ile ropörtaj yaparak konu ile ilgili bilgi aldı. İşte o rapörtaj:

Engin Uzunoğlu: Talip Doğan Karlıbel'in dünkü iddialarından haberiniz var mı?
 
İlhan Cavcav: Hiçbir şeyden haberim yok. Öyle bir yafta edilmesin. İbrahim Usta ile de konuştum. Trabzon'dan arayanlarla da konuştum. Hatta az önce Ankara'dan birisi telefon açıp sekreterimle konuştu ve benim şahsıma ağır küfürler etti. Benim başıma kurşun sıkacağını ve kendisinin Trabzonlu olup Ankara'da olduğunu söyledi. Bende şimdi savcılığa müracat ediyorum. Korktuğumdan falan değil ama Trabzonspor benim en aşağı Gençlerbirliği kadar kendi kulübüm. Soner'i verdim Trabzonspor'a. 2 milyon 250 bin euro bir rakama Tuncay Bekiroğlu ile konuştum. Yarım saat aradan sonra henüz imzalar atılmamışken Galatasaray 3 milyon euro verdi. Yok ben söz verdim, sözümden dönemem dedim ve Soner'i Trabzonspor'a verdim.
 
Engin Uzunoğlu: Kulüpler Birliği toplantısında neler yaşandı?
 
İlhan Cavcav: Ben Kulüpler Birliği toplantısından önce Sadri Şener'e telefon açtım. Kulüpler Birliği toplantısı var akşam da iftar yemeği var lütfen gel dedim. Ben onursal başkan olarak onu çağırdım. Sadri Şener, ben Kulüpler Birliği'ni ve TFF'yi tanımıyorum dedi. TFF'den birisinin ismini söyleyerek hep o yapıyor bunları dedi. Eğer 17 kulüp TFF'ye bastırıp benim kupamı verdirirseniz bir daha ağzımı açarsam namerdim dedi. Bu TFF'nin aldığı karar bana göre yanlış. Mademki Trabzonspor'u şampiyon olarak Şampiyonlar Ligi'ne gönderdiysen Trabzonspor'a da kupasını ver. Daha sonra gazeteciler sorunca da tam birlik beraberliğe ihtiyacımız olan bir dönemde 2011-2012 sezonunu çok şaibeli şeylerle geçirdiğimizi söyleyerek Sadri Şener'in sözlerini yaşça büyüğü olarak kınıyorum dedim. Benim söylediğim laf bu. Orada birisi söylemiş Trabzonspor'u küme düşürecekler. Ben kimim ki Trabzonspor'u küme düşüreceğim. Benim o kadar gücüm var mı? Veya bırak benim gücümü hangi insanın gücü namusuyla, şerefiyle ülkemizi temsil eden bir takımı küme düşürmeye yeter. Yarın kupa maçı oynayacak Trabzonspor ve kalbimiz Trabzonspor ile beraber. 35 yıllık kulüp başkanıyım ben bugüne kadar ne Trabzonspor ne de başka bir kulüp için bir şey söylemedim. Ben o karakterde olan bir insan değilim. Biz Kulüpler Birliği'ni kurduğumuzda 14 kulübün yanında bir de Trabzonspor bizimle beraberdi. Çünkü Trabzonspor da bir Anadolu takımıdır. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş Kulüpler Birliği'ne katılmadılar ve biz 15 kulüp olarak Kulüpler Birliği'ni kurduk. Daha sonra bu kulüpler baktılar ki biz aynı kararları birlikte alıyoruz ardından bize itaat ettiler. Şimdi Trabzonspor'u küme düşürmek için çalıştığımızdan bahsediyorlar, olabilir mi? Bu yalan haberler yayınlandıktan sonra yarın bir Trabzonspor - Fenerbahçe veya Trabzonspor - Gençlerbirliği karşılaşmalarını nasıl oynatacaksınız? Bundan bütün kulüpler zarar görür.
 
Engin Uzunoğlu: Bu haberi twitterda Talip Doğan Karlıbel verdi. Kendisi hakkında bir işlem yapacak mısınız?
 
İlhan Cavcav: Ben ne o adamı tanırım ne internet kullanırım ne de internetim var. Böyle bir beyanatı nerede vermişim, kiminle konuşmuşum sorsun bakalım. Kulüpler Birliği toplantısı sonrası ne demişim bir bulun görüntüleri izleyin.
 
Engin Uzunoğlu: Türk futbolunun geleceği hakkında fikirleriniz nelerdir ?
 
İlhan Cavcav: Aynı şeyleri Trabzonspor Başkanı değerli kardeşim Sadri Şener'e de söyledim. Futbol yöneticileri, basın ve Türk futboluna hizmet edenlerin birlik, beraberlik ve kardeşliğe ihtiyacı var. Herkesin birbirine dostça elini uzatması gerekir. Ben 15 yaşında futbol oynadım, futbol hastasıyım. Ankara'da, İstanbul'da maçlar oynanırdı. Ankaragücü - Gençlerbirliği, Fenerbahçe - Galatasaray ve tribünlerde birbirimize en büyük lafımız "yuh" olurdu. Ne küfür vardı ne kavga vardı. Biliyorsunuz en son Erzurum'da Galatasaray - Fenerbahçe karşılaşması oynandı. Peki bu yakıştı mı Türk futboluna ? Herkes bir taraftan çekerse biz bunu nasıl düzeltebiliriz. Burada basına da çok iş düşüyor.
 
Engin Uzunoğlu: Son olarak söylemek istedikleriniz var mı?
 
İlhan Cavcav: Üç tane çocuğum var ölülerini öpeyim ben Yıldırım Demirören ile böyle bir görüşme yapmadım. Yıldırım Demirören Kulüpler Birliği toplantısındaydı ve orada görüştük sadece. Sadri Şener ile konuştuğumu ve ne dediğini ona da ilettim. Hatta aramızdaki konuşmada Demirören'e, Trabzonspor'u Şampiyonlar Ligi'ne gönderdin bu işin yolu yordamı yok mu versene kupayı Trabzonspor'a dedim. Yıldırım Demirören'de evet bunu Fifa ile sıkıntımız olduğu için yapamadık dedi.