Geçtiğimiz sezon oynanan Galatasaray - Trabzonspor karşılaşmasındaki yönetimi çok tartışılan Deniz Ateş Bitnel'e ait olduğu iddia edilen açıklamaları gündem yarattı.

Son Kale Trabzon taraftar grubu üyelerinden Asım Turan, Hakem Deniz Ateş Bitnel'le Son Kale Trabzon taraftar grubunun Facebook sayfasında fotoğrafını paylaştı. 

Asım Turan, fotoğrafın altınaysa Deniz Ateş Bitnel'ie ait olduğunu ifade ederek aralarında geçtiğini iddia ettiği açıklamalarını da koydu.

Hakem Deniz Ateş Bitel'e ait olduğu iddia edilen açıklamasında hakem Bitnel, “Maç boyunca verdiğim hatalı kararların tamamına yakını yardımcı hakemlerin yönlendirilmeleri sonucu oldu. Bu maç ve diğer yönettiğim maçlarla ilgili hiçbir zaman bir kurum veya kişilerden talimat almadım ancak bu maçın görüntülerini daha sonra izlediğimde bana ve Trabzonspor’a çok büyük oyun oynandığını net bir şekilde gördüm. Kesinlikle bu maçta yan hakemlerin talimat aldığına inanıyorum ve beni günah keçisi yaptılar” diyordu..

"BİTEL: BASINA BİR AÇIKLAMAM OLMADI "

Gündeme bomba gibi düşen bu iddiaların ardından Deniz Ateş Bitnel'e ulaştı. Deniz Ateş Bitnel “Benim basına herhangi bir açıklamam olmamıştır” demekle yetindi. Ancak Bitnel'in açıklamaları basına değil bordo-mavililerin taraftar grubuna yapması ise bu noktada ayrıca dikkat çeken bir durum... 

NE OLMUŞTU?

Hakem Deniz Ateş Bitnel, geçen sezon ligin 22. haftasında oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçında 4 Trabzonsporlu'ya kırmızı kart göstermiş, yönetimi olay olmuştu. O maçta Trabzonspor forması giyen Salih Dursun, Hakem Bitnel'in elinden kırmızı kartı alarak Deniz Ateş Bitnel'i protesto amaçlı kırmızı kart göstermişti. (Futbolarena)