61SAAT HABER SERVİSİ - Penaltılar konusunda uzman olan, bu uzmanlığını da 2015 yılında Kasımpaşa ile Rizespor maçında verdiği hatalı penaltı nedeniyle tüm Türkiye gösteren  Deniz Çoban, dün akşam Trabzonspor ile Göztepe arasında oynanan ve tartışma yaratan pozisyonu da değerlendirdi. 



Kasımpaşa - Rizespor maçında verdiği hatalı penaltı nedeniyle canlı yayında özür dileyerek hakemliği bırakan Çoban, bir darbenin şiddetini gözleriyle ölçebilen tek insan olarak da tarihe geçmeye hazırlanıyor. 

Böyle bir süper gücü bulunan Çoban’ı D.C. veya Marvel çizgi roman yapar mı bilemiyoruz ancak Trabzonspor maçıyla ilgili yaptığı yorum hakemlik konusunda ki hünerlerinin bir kez daha sorgulanmasına neden oldu. 

Çoban, FANATİK Gazetesinde ki Köşe yazısında: 
 “57. dakikada Alexander Sörloth’a, Göztepeli savunma oyuncusu Titi’nin ceza sahasında bir teması var.
Bu temas güçlü, penaltıyı gerektirecek bir temas değil. Bu küçük teması hisseden Sörloth da bu teması kullanarak kendini abartılı bir şekilde yere bırakarak penaltı arayışına giriyor.
Ben Fırat Aydınus’un devam kararının doğru olduğu fikrindeyim” ifadelerini kullandı. 

Kasımpaşa - Rizespor maçında olduğu gibi yaptığı hatalı değerlendirmeler konusunda yeniden özür diler mi bilinmez ancak Çoban’ın hakemlik mesleğini neden bıraktığını aradan geçen 4 yılda yeniden hatırlatması ise dikkat çekici…