Ali Kemal Denizci’nin Şenol Güneş’in maç sonrası tercihlerimde yanılmışım ifadesine getirdiği yorum da çok ilginç. Kamuoyu ve taraftarlar Güneş’in bu açıklamasını “Kendi yetersizliği olarak” kabullenirken Denizci buna değişik bir açıdan baktı ve şu yorumu yaptı..”Güneş bu açıklaması ile görev verdiği futbolculara çok derin bir mesaj verdi. Formanızı artık sırtınızdan alacağım. Güneş’in lafının tercümesi budur..”

GÜNEŞ TERCİHLERİMDE HATALIYIM DERKEN

UMDUĞUNU BULAMADIGI FUTBOLCULARINA SESLENDİ

Beşiktaş maçının hala daha devam eden yankılarından biri de Şenol Güneş’in maçtan sonra “Tercihlerimde yanıldım” demesiydi. Ali Kemal Denizci’ye bunu sorduk. Denizci Güneş’in bu sözünü son derece ilginç bir perspektiften bakarak yorumladı. İşte Denizci’nin o yorumu;

“Güneş bu ifadesi ile umduğunu bulamadığı sahada görev verip o görevden verim alamadığı futbolcularını mesaj verdi. Dedi ki, artık sizin bu form durumunuzla bu formayı sırtlamanız mümkün değil. Dikkatli olun o formayı sırtınızdan alacağım.

Çünkü Güneş, bu açıklamasında oyun düzeni taktik anlayışında görevlendirdiklerinden verim alamadığını açıkladı. Kamuoyu bunu böyle algılamadı. Ancak algılayan algıladı. Adrese teslim bir açıklamaydı..” Denizci Güneş’in kamuoyunca pek bu yönde algılanmayan açıklamasında adresin muhataplarının lafı anlayıp almadıkları yönündeki sorumuza cevabı da şöyle oldu..” Futbolcular bu anlamda sözün kendilerine söylendiğini anlamışlardır. Şenol Güneş resmen yarın formayı sırtınızdan aldım mı evelemeyin gevelemeyin demiştir. Bunu da sözün muhatapları çok iyi anlamıştır”


ABDULLAH AVCI’YI İLK GÖRDÜĞÜMDE DİYECEĞİM Kİ…!

Ali Kemal Denizci, Trabzonspor kalecisi Onur’un milli takımda olmamasının hayatın ve futbolun gerçeğine aykırı bir durum olduğunu belirtti. Denizci “Abdullah benim çok samimi dostum. Talebem. Onu ilk gördüğümde diyeceğim ki senin gözünü yüreğini ve beynini kim köreltti ki, Onur’u milli takıma almazsın çağırmazsın ve oynatmazsın. Bunu kesinlikle yüzüne söyleyeceğim..”