Denizlispor’un sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kiralık oyuncusu Oscar Estupinan, transferi ile ilgili olarak "Ligde kalmaya odaklandım. Ligde kaldıktan sonra her şey belli olur. Bu kulüplerin arasında çözmesi gereken bir olay" dedi.

"Favori belirlemek çok zor çünkü çok iyi iki tane kulüp var"
Süper Lig’in son haftalarında Başakşehir ve Trabzonspor’un kıyasıya mücadelesinde şampiyonluk favorisinin hangi takım olduğu ile ilgili yöneltilen soruya ise Estupinan, "Aslında favori belirlemek çok zor çünkü çok iyi iki tane kulüp var. Lig şampiyonluğu için şu anda kıyasıya mücadele ediyorlar. Birisi Trabzon, birisi de Başakşehir. İkisi de çok iyi kalitede takımlar. Açıkçası futbolda iki kulüp için de her şey değişebilir. Şimdi Başakşehir, ya da Trabzonspor diyemiyorum. Gerçekten karar vermekte zorlanıyorum. Ama çok güzel bir final sezonu beklediğini söyleyebilirim" şeklinde cevap verdi.

Estupinan’ı zorlayan savunmacıların ikisi de Trabzonspor’da
Kolombiyalı golcü, kendisini en çok zorlayan savunmacıların Trabzonspor’da olduğunu belirterek, "Trabzonspor’un iki tane stoperi öne çıkıyor bu durumda çünkü ikisinin de hem deneyim olarak hem de yetenek olarak çok üst düzey olduğunu düşünüyorum. Onların çok iyi olduğunu düşündükten sonra zaten onlara karşıda ne kadar zorlandığımı da hissettim" ifadelerini kullandı.