61SAAT HABER SERVİSİ - Süper Lig'de Yukatel Denizlispor'u konuk eden Trabzonspor, sahasında 1 - 0 öne geçmesine rağmen eski golcüsü Rodallega’nın gollerine engel olamayınca sahadan 2 - 1 mağlup ayrıldı. Maçın ardından konuşan Denizlispor oyuncusu Mustafa Yumlu, “Hocamız değişti.. Ne istediğini bilen çok iyi bir antrenör. Onun gelişiyle çıkışımız başladı. İyi top oynuyorduk  sonuca yansıtamıyorduk. Bugün benim için duygusal maçtı. Çok sevdiğim, buranın alt yapısından yetişmiş biri olarak.. Futbolda maalesef duygusallığa yer yok. Çok aşırı motive olduğumu sanmıyorum. Maalesef insanların bakış açısı farklı oluyor. Özellikle kendi taraftarlarımızın, öz evlatlarımızın bakışı farklı oluyor. Maaleseff bu üzüntü verici.

Pırıl pırıl kardeşlerimiz oynuyor. Sahip çıksınlar gençlere. Olursa onlarla olacak. Çok da iyi gidiyor. Ama bugün Trabzonspor galibiyeti hak etmedi. Kazaniblecek oyun oynayamadı. İnşallah şampiyonluk olurlar ama bence oyun yeterli değil. Çok daha fazla katmaları gerekiyor. Biliyorduk baskı altına alacaklarını. Golü buldular ama hala istediği seviyede değil. İlk yarı çok çekindik ama üzerimize geleceğini bekliyorduk.

Devre arasına girdik arkadaşlarımızla konuştuk. Bu biz değiliz. Bize çok alan veriyorlar. İlk yarı panik yaptık ama ikinci yarı size söyleyeceğim bir şey yok. Çok alan veriyorlar. İstediğimizi yaptık golü bulduk. Rodallega için çok sevindim. Kaç haftadır atamıyordu. Biz burada doğduk büyüdük ama şimdi yapacak bir şey yok. Ben Denizlispor forması giyiyorum. Denizliyi aşırı çok seviyorum. Bizim amacımız kümede kalmak. İnşallah burada başarılı oluruz. Trabzonspor inşallah şampiyona olur, En büyük dileğimiz o.  Ama bence yeterli değil bu oyun onlar için” dedi.