61SAAT SPOR SERVİSİ

STAD TAM KAPASİTE DOLU OLACAK

Trabzonspor, Şenol Güneş Spor Kompleksi'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılış töreni sonrası ilk defa 41 bin 461 biletli taraftar sayısıyla Galatasaray maçına ev sahipliği yapacak.

ÖZEL ARAÇ KULLANMAYIN, TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI KULLANIN
Bu nedenle maça gidecek olan tüm taraftarların olası trafik sıkışıklığının önünne geçilmesi için özel araçlarını kullanmamaları bir araçla bir kişinin değil gruplar halinde stada gidilmesi konusunda vurgu yapıldı.

TRAFİĞİ ENGELLEYECEK PARKLARDAN KAÇININ
Ayrıca taraftarlardan toplu taşıma araçlarının kullanılması için taraftarlara uyarı yapılırken Akyazı Tünel'i içine, stat bölgesinde yol ve kaldırım üstüne araç park etmemeleri istendi.

STAT KAPILARI ERKEN AÇILACAK
Trabzon Valisi Yücel Yavuz'un talimatıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Futbol Federasyon'una yazı yazılarak stat kapılarının 16.00 da açılması talep edildi. Sabah saatlerinde Trabzon'da yapılan güvenlik toplantısında stad kapılarının 16.00'da açılmasına karar verildi

AKYAZI'YA OTOBÜS SEFER GÜZERGAHLARI AÇIKLANDI
Trabzon Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçlarının yarım saat erkene çekerek 15.30'da başlayacağını duyurdu. Fazla taraftar sayısı nedeniyle otobüs sefer saatlerinden bağımsız doluluk oranına göre hareket edeceği açıklandı. Şehir için fiyat tarifesiyle fiyatlandırılacak olan otobüs seferleri ise şu şekilde;

Tanjant Yolu Baro Binası yanından hareket edecek olan otobüsler, sırasıyla Pazarkapı Sahil Peronu, Merkez PTT ve Avni Aker Stadyumuna uğradıktan sonra Tanjant Yolu üzerinden Şenol Güneş Spor Kompleksine ulaşacak. Maç öncesi ring seferleri her 20 dakikada bir gerçekleştirilecek. Büyükşehir Belediyesi otobüsleri maç sonrası ise Akyazı dolgu alanının batı tarafında bulunan otobüs park alanından hareket edecek ve Tanjant Yolu üzerinden Meydan’a (Baro binası yanı) ulaşacak.